Het begint met artsen, fysio, logopedie…Maar vaak is dit bij klachten na corona helaas niet voldoende.

Je wilt je weer beter/ normaal voelen. Maar waar ga je dan starten? Het is nogal een ingewikkeld iets…en er is zoveel aanbod. De kracht van ons gezondheidscentrum is dat ons aanbod steeds groter wordt en we steeds meer mensen met diverse klachten kunnen helpen.

Herstel na Covid

Onze zuurstoftherapie wordt bij ons (onder andere) veel ingezet bij herstel na corona. En zeker ook met verrassende resultaten! Mensen ervaren vaak dat ze zich energieker voelen en ook dieper kunnen inademen. Mensen die moeite hebben om weer te kunnen sporten of wandelen kunnen met behulp van onze therapie vaak weer veel makkelijker opstarten.

Zuurstoftherapie is een medische behandeling die kan helpen bij het herstel na een COVID-19-infectie. Zuurstoftherapie kan helpen om het zuurstofniveau te verhogen en het ademhalingsproces te ondersteunen, waardoor patiënten beter kunnen herstellen en complicaties kunnen verminderen.

Zuurstoftherapie levert extra zuurstof rechtstreeks aan de longen, waardoor het zuurstofgehalte in het bloed wordt verhoogd. Dit kan helpen om symptomen zoals kortademigheid, vermoeidheid en duizeligheid te verminderen.

Naast het verhogen van het zuurstofgehalte, kan zuurstoftherapie ook andere voordelen hebben voor het herstel na COVID-19. Het kan de ademhalingsspieren versterken en de longfunctie verbeteren. Dit is vooral belangrijk voor patiënten die tijdens hun ziekteperiode zwakke ademhalingsspieren hebben ontwikkeld. Zuurstoftherapie kan ook vermoeidheid verminderen en de algehele energieniveaus verbeteren, waardoor patiënten sneller kunnen herstellen en hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten.

Ons advies

Wij adviseren bij klachten vaak om een combinatie van verschillende therapieën te doen (we hebben hier ook hele gunstige abonnementen voor). Complexe klachten moeten ook van verschillende kanten behandeld worden is onze ervaring. Met ons steeds bredere aanbod aan therapieën kunnen we daarin vaak veel betekenen!


Waterstofinhalatie

Klik op de volgende link en lees meer over de waterstofinhalatie: Informatie waterstof-inhalatie

Ter introductie kunt u nu gebruik maken van een mooie kennismaking: 6 uur waterstofinhalatie (6 x 1 uur), op te maken in twee aaneensluitende weken, nu voor een mooie prijs van € 99,- (normaal € 299,-)

De komende drie weken (tot 9 oktober a.s.) in Limmen te boeken; daarna (vanaf 11 oktober) in Schagen te boeken.

Mini retraite

Wegens afmelding nog 1 plekje over voor de mini retraite van aankomende woensdag in Limmen. Van 09:00 – 11:30 uur is het ontspannen, genieten, opladen, luchtwegen reinigen, immuunsysteem boosten. Danielle van der Bunt geeft een heerlijke yoga sessie in de zoutkamer en daarnaast maak je gebruik van een sessie in de magnesiuminhalatie cabine en de multiwave oscillator.

Kosten € 50,-.
Wil je erbij zijn? Neem gelijk contact met ons op op telefoonnummer 06-10709751!

 

Ongezouten groeten,

Marleen en Kim
Team Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht