Ziekteverzuim terugdringen

Nog nooit hebben we zoveel te maken gehad met ziekteverzuim. Echt een probleem voor veel bedrijven, omdat dit hoge kosten met zich meebrengt. Inmiddels hebben wij verschillende bedrijven al geholpen om hun medewerkers weer sneller op de been te krijgen. Dit doen wij door middel van een programma op maat. 

Yvonne Becht: Bijna een jaar heb ik heel beperkt kunnen werken nadat ik flinke klachten had gekregen na corona. Na 3 weken bezoek aan Halomedics heb ik me weer 100% beter kunnen melden! 

Heeft uw bedrijf veel te maken met hoge kosten door ziekteverzuim en wilt u graag het ziekteverzuim terugdringen? U mag ons vrijblijvend bellen voor een oriëntatie - en kennismakingsgesprek.

Procedure

  • We starten het traject voor uw medewerker met een zogeheten nulmeting. We inventariseren de huidige situatie en de stand van zaken. Hoe is het lichamelijk welbevinden van de medewerker. Wat zijn de fysieke klachten en waar komen deze vandaan? Op deze manier krijgen we een goed inzicht in de totale belasting van de medewerker.
  • Om het ziekteverzuim effectief terug te kunnen dringen maken wij voor uw medewerker een programma op maat. De therapieën zullen hoofdzakelijk plaatsvinden bij Halomedics, maar ook zou het kunnen zijn dat we adviseren om bepaalde therapieën thuis te gaan volgen. Het kan soms ook een combinatie zijn van beiden. 

Evaluatie

  • Elke 2 weken zullen wij samen met de werknemer een vragenlijst bijhouden, waarin we de klachten en verbeteringen in kaart brengen.
  • Aan het eind van het traject zullen wij een terugkoppeling doen naar de werkgever en indien gewenst ook aan de bedrijfsarts. 

Wanneer stuur je als medewerker iemand door naar ons?

Wij maken een checklist, waarop u kunt zien voor welke klachten mensen bij ons terecht kunnen. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 

** Geïnteresseerd in een pilot voor uw bedrijf? Vanaf medio april hebben wij in samenwerking met Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar weer plek hiervoor! Neemt u contact op met Kim Zandbergen.

Wij bieden de volgende therapieën aan: 

  • Zoutkamer - Kruidengrot: zorgt ervoor dat mensen meer lucht krijgen, werkt ontstekingsremmend en bacteriedodend. Uitermate geschikt alle voor huid - en luchtwegklachten.
  • Magnesiuminhalatie: Het inhaleren van magnesium zorgt ervoor dat alles wat vast zit in de luchtwegen goed los komt. Verbetert de bloeddoorstroming, verwijdt de bronchiën en verbetert de functie van de trilhaartjes. Magnesium inhaleren werkt zuiverend en ontstekingsremmend. Tevens krijg je een enorme boost aan magnesium binnen, wat een oppepper is voor je gehele immuunsysteem! Magnesiuminhalatie hebben wij opgezet met M.D. Richard Danel van het Magnesium Health Instituut uit Groningen. Hij is ook nauw verbonden met het UMCG.
  • Ontstekingsremmende zuurstoftherapie: Inhaleer 80 - 90% zuurstof en ervaar meer energie, verbeterde longfunctie, betere weerstand en betere circulatie.
  • Multiwave Oscillator: Hoge frequentie therapie ontwikkeld door Nicola Tesla. Stimuleert het immuunsysteem en activeert het zelfgenezend vermogen. De levenskracht wordt aangewakkerd!
  • Waterstof inhalatie: Versterkt het immuunsysteem, hydrateert de cellen en geeft energie, boost je gezondheid!
  • (ijs) Koudwater bad: je versterkt je immuunsysteem, afvalstoffen voeren sneller af, je stofwisseling krijgt een boost, geeft je lichaam oerkrachten!

Ongezouten groeten,

Marleen en Kim 

Halomedics Limmen - 06-10709751

Halomedics Schagen/ Halomedics Hoorn - 06-36283214

email: info@halomedics.nl