Kim Zandbergen, eigenaresse van Halomedics

Mijn kinderen waren van kleins af regelmatig ziek: heel veel luchtweginfecties, eczeem, allergieën, darmklachten….. Er kwam maar geen verbetering in en het was om moedeloos van te worden. Regulier werd ons alleen antibiotica, puffers en hormooncrèmes geboden en daar werd ik niet bepaald vrolijk van! Dat moet toch anders kunnen dacht ik…..

Een zoektocht begon. Van (alternatieve) therapieën in het zuiden van het land, tot aan het buitenland aan toe... Elke keer werd het een stukje beter. Een heel intensieve tijd, maar tegelijkertijd heb ik hierdoor ontzettend veel geleerd over gezondheid.

De zoutkamer kwam tijdens mij zoektocht ook op ons pad. Mijn man heeft jaren in Rusland gewoond en zoutkamers zijn daar al heel gewoon en zelfs onderdeel van de reguliere geneeswijzen. Zo enthousiast over dit concept zijn we eerst gestart in Limmen en binnen 15 maanden hadden we drie vestigingen. We begonnen met zouttherapie en al vrij snel daarna startte de samenwerking met arts Richard Danel van het Magnesium Health Institute. Hij heeft ons begeleid (en doet dat nog steeds) in het aanbieden van de magnesium inhalatie.

Vijf jaar geleden hadden we nooit kunnen bedenken dat we zoveel zouden doen. Van het volgen van opleidingen, het ontwikkelen van nieuwe therapieën (ook voor thuis), tot veel bijzonder mooie en effectieve hulpmiddelen voor de gezondheid.

Van radiointerviews tot presentaties voor het longfonds en fysiotherapeuten...Opleidingen en reisjes naar het buitenland om ook daar weer verder te leren. Maar uiteindelijk draait het allemaal om één ding en dat is mensen ondersteunen in een goede gezondheid en dat gaat volgens ons best heel goed!

Marleen Krab, fulltime medewerker Halomedics

Kim en ik kennen elkaar al zo’n 25 jaar; in januari 2017 startte Kim haar bedrijf Halomedics (toen nog Zuiverzout genaamd) en vol enthousiasme vertelde zij mij regelmatig over hoe mensen opknapten van de zouttherapie en hoe blij ze was haar eigen bedrijf gestart te zijn.

Ik hoefde daarom niet lang te na te denken toen zij mij een half jaar later vroeg om voor haar te komen werken.
Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar dagelijks te vinden in onze vestiging in Limmen en het klinkt cliché maar het is echt waar....: telkens weer zie ik hoeveel baat mensen hebben van onze therapieën en dat maakt dat ik nog steeds elke dag met veel plezier aan het werk ben!