Magnesiuminhalatie

Probeer nu onze magnesiuminhalatietherapie voor €12,50

In combinatie met een proefsessie in de zoutkamer betaalt u €18,50 p.p.

 • 1 losse sessie: €35,00
 • 5 sessies €135,- (€27,- per keer)
 • 10 sessies €210,- (21,- per keer)
 • 15 sessies €285,- (€19,00 per keer)
 • 20 sessies €360,- (€18,00 per keer)
 • 25 sessies €389,-  (€15,56 per keer)

Jongeren 12 tot en met 18 jaar zonder begeleiding €17,50 per keer (10 sessies €150,-).

Halotherapie

Voor een eerste proefsessie halotherapie betaalt u €10,- p.p. 

Wilt u een proefsessie halotherapie en magnesiuminhalatie dan betaalt u €18,50,- p.p. (i.p.v. € 22,50)

 

 • 1 losse sessie: €35,- 
 • 5 sessies van €150,- nu voor €135,- (€27,00 per keer)
 • 10 sessies van €250,- nu voor €210,- (€21,00 per keer)
 • 15 sessies van €335,- nu voor €285,- (€19,00 per keer)
 • 20 sessies van €400,- nu voor €360,- (€18,00 per keer)
 • 25 sessies van € 450,- nu voor €385,-  (€15,56 per keer)

Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding €17,50 (45 minuten). Voor elk opvolgend kind krijgt u 50% korting.
Jongeren 13 tot en met 18 jaar zonder begeleiding €17,50 per keer. (45 minuten)

10 sessies nu voor €150,-

Abonnementen

 

 • €319,- voor een maand (30 dagen voor een gezinsabonnement met maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen uit hetzelfde gezin)
 • Halfjaar abonnement €600,-  2 x per week halotherapie. ( u kunt in termijnen betalen – €100,- per maand) maximaal 2 x per week
 • Halfjaarabonnement, 2 x per week halotherapie, inclusief 1 x per week magnesium €750,- (u kunt in termijnen betalen; €125,- per maand)

Combi arrangement

Uitleg over deze combi

Onbeperkt Halotherapie en 1 x per week magnesiuminhalatie gedurende 4 weken (NU tezamen voor €229,-.)

Yoga

Wilt u als bedrijf de zoutkamer boeken als vergaderruimte? Out of the box denken…een inspirerende en rustgevende ruimte die tevens bijkomende voordelen heeft voor de gezondheid van je team!

Een gezond bedrijfs- of groepsuitje? Informeert u bij ons naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld de yoga of meditatie.

 • 1 losse les €30,-
 • Meditatieavonden: €30,- per persoon

De yogalessen vinden alleen plaats vanaf 4 personen

Zuurstoftherapie

We hebben 4 verschillende opties:

 1. Maandabonnement; onbeperkt zuurstoftherapie (30 dagen geldig)

2. Combi-maandabonnement: onbeperkt zuurstoftherapie en 1 keer per week magnesium of halotherapie (30 dagen geldig)

3. Rittenkaart, waarbij u per keer betaald. Geldigheid hiervan is 1 jaar. 

4. Huren- u kunt bij ons ook de zuurstoftherapie equipment huren.

 

 • 1 maand onbeperkt zuurstoftherapie: €189,-
 • 1 maand combi zuurstoftherapie onbeperkt en 1 x per week magnesiuminhalatie of zouttherapie: €229,-

Rittenkaart

 • Eerste proefsessie: €12,50
 • Losse sessie €35,-
 • 5 sessies €135,-
 • 10 sessies €210,-
 • 15 sessies €285,-
 • 20 sessies €365,-
 • 25 sessies €385,-

Huren

€189,- per week. (Borg €150,-) 

Tarieven Halomedics

De abonnementen zijn geldig voor 1 jaar en overdraagbaar naar een ander persoon.

Voor groepen hanteren wij groepskortingen. Bel voor de mogelijkheden naar 06-10709751

Heeft u een strippenkaart bij ons aangeschaft? Deze is dan niet meer restitueerbaar.

 

Algemene voorwaarden:

Afzeggen minimaal 24 uur van tevoren. Bij een te late afmelding berekenen wij de volledige sessie. U kunt zowel telefonisch als per email afzeggen.

Niet op komen dagen tijdens een sessie: Bij het niet op komen dagen tijdens een sessie zonder afmelding berekenen wij het volledige bedrag. Voor mensen met een onbeperkt abonnement korten wij de duur van het abonnement in met 1 dag per gemiste sessie.

Bent u als enige in een sessie ingepland? Houdt u er dan rekening mee dat we u kunnen vragen om de sessie te verplaatsen. Alvast bedankt voor uw begrip!

FAQ

Wat voor abonnementen kan ik afsluiten?

Halomedics heeft een onbeperkt maandabonnement wat u ook kunt afsluiten in combinatie met de magnesiuminhalatie.

Daarnaast hebben wij ook verschillende strippenkaarten. We hebben strippenkaarten voor 5 sessies, 10 sessies, 15 sessies, 20 sessies of 25 sessies.

Zie voor tarieven www.halomedics.nl/ tarieven

Hoe lang is een strippenkaart geldig?

De strippenkaart heeft geen verloop datum. 

Zijn de zoutkamer en de magnesium inhalatiecabine 2 verschillende ruimtes?

Ja, de zoutkamer is een aparte ruimte en de magnesiuminhalatie is in een aparte cabine. De 2 verschillende inhalatiemethodes kunt u achter elkaar volgen. Welke volgorde en frequentie voor u fijn zou zijn bespreken we eerst met u door.

 

Zit ik met meerdere mensen tegelijk in de zoutkamer of magnesium inhalatiecabine?

Ja, u zit met meerdere mensen tegelijk. Een sessie begint altijd op het afgesproken tijdstip.

Wat voor kleding moet ik aan?

Mensen die komen voor hun luchtwegen hoeven geen speciale kleding aan te trekken. Mensen die komen voor huidklachten vragen we altijd om een handdoek mee te nemen waar ze op kunnen zitten en de huid waar men last van heeft vrij te laten van kleding. Denk bijvoorbeeld aan een korte broek en shirtje.

Wat voor temperatuur is het binnen in de zoutkamer en in de magnesium inhalatie cabine?

Het is binnen tussen de 19 en de 21 graden. De inhalatiekamers moeten niet te warm zijn; dat is niet prettig voor de luchtwegen.

Daarnaast is de luchtvochtigheid ook belangrijk. De luchtvochtigheid in de kamer is altijd tussen de 40% en 50%.

Nieuws

Magnesium inhalatie bij astmatische kinderen

Tot 30% van de kinderen met acute astma zijn overgevoelig voor de therapie die kinderartsen gebruiken tegen astma. 84% van deze kinderen is wel eens opgenomen geweest in het ziekenhuis.

Lees verder >

Klanten aan het woord

“Mede door mijn COPD was ik 's winters heel vaak ziek, van verkoudheid tot flinke bronchitis. Sinds ik kleinkinderen heb, ben ik bijna altijd verkouden. Doordat mijn kleinkinderen op de kinderopvang zitten en vaak verkouden zijn, was ik dat ook steeds. Bij mij werden dat dan weken van benauwdheid en vaak bronchitis en koorts. Sinds afgelopen winter ben ik gebruik gaan maken van de zoutkamers van Halomedics en ik heb sindsdien geen bronchitis meer gehad. Ik kan de kleinkinderen weer zien, zonder dat ik bang ben dat ik weer ziek word. Ik zou het iedereen aanbevelen die vaak last heeft van hun luchtwegen.”

Evalien de Rooi-Klos

“Na het trekken van een kies kwam er een flinke infectie bij. Na een zware antibioticakuur ging het een tijdje goed. Daarna kwam de hoofdpijn terug. Mijn bijholte liep weer vol. Ik had niet zoveel zin om terug te gaan naar de kno-arts. Met de fiets reed ik regelmatig langs Halomedics en zag het bordje. Na een afspraak en een maand intensieve zout- en magnesium therapie ben ik hoofdpijnvrij en heb veel meer zin in mijn activiteiten. Ook het zingen in mijn koor gaat veel beter. Mocht het weer nodig zijn dan weet ik waar ik naar toe moet. ”

Joke (ontstoken bijholte en overtollig slijmvorming)

“Ik ben een maand lang 5 tot 6x per week in de zoutkamer geweest. Daarnaast 1x per week in de magnesiumruimte. Voel me een stuk beter. Niet meer benauwd en heb geen medicatie(puf) meer nodig. Het werkt heilzaam. Mede dankzij de belangstelling en aandacht van Kim.”

Marian van Es

“Al meer dan 15 jaar erg veel last van hooikoorst, na vele neusspray's en andere medicijnen via via bij HALOMEDICS terecht gekomen. Als je al zoveel geprobeerd hebt denk je, kom maar op het kan geen kwaad, ik had al zoveel geprobeerd wat toch niet werkte. Maar niets was minder waar, het werkt echt! De combinatie zoutkamer en de magnesium ruimte hebben echt mijn klachten 90% verminderd. Ik hoef geen medicatie meer te gebruiken en kan 's nachts rustig slapen zonder neusspray etc. Er is dus iets wat echt werkt voor mensen met hooikoorst! Marleen, bedankt voor je prettige uitleg en goede service, tot volgend jaar!”

Anne

“Al geruime tijd had ik pijnlijke benen, een stekende pijn. Het werd de laatste tijd steeds erger. Ik ben na 4 keer magnesium inhaleren van mijn pijn af! Blijf nu om de paar weken heen gaan uit voorzorgsmaatregel, omdat ik weet dat het ook voor mijn algehele gezondheid belangrijk is .”

Yvonne

“Een chronische hoest, altijd spierpijn, oorsuizen en last van een geïrriteerde huid op armen en gezicht. Het zijn ongemakken, waarmee ik heb leren leven. De klachten worden onderkend maar lijken niet oplosbaar. 1 maand gecombineerde zout en magnesium therapie van Halomedics geeft mij zichtbare verbetering van mijn huid, vermindert mijn klachten en het oorsuizen is over. Halomedics is laagdrempelig, de benadering vriendelijk. Bedankt Marleen, ik ben tevreden. ”

Anneke

“Ik ben na een langdurige hoest en bacterie in de bijholten ter ondersteuning van de klachten bij Halomedics terecht gekomen. Omdat ik zo benauwd was adviseerde Kim mij een maandkuur te nemen. Dit heb ik gedaan en ik ben 4 weken lang elke dag in de zoutkamer geweest met afwisselend Magnesium inhalatie erbij. Daarna nog een aantal weken 2 keer per week en nu nog 1 keer per week om het bij te houden. Beide behandelingen hebben bij mij bijgedragen aan een deel van het herstel. Zeker een fijne tegenhanger van de medicijnen die ik moest slikken. Fijn dat Halomedics in Limmen is gevestigd. Ook de hartelijke benadering van Kim draagt ertoe bij dat je graag heen gaat. ”

Joke

“Mijn dochter van 10 maanden heeft last van eczeem en vernauwde luchtwegen. Dankzij een tip van een college zijn wij de zoutkamer gaan proberen. En met succes! Haar huid is nu veel rustiger en ook haar ademhaling klinkt nu veel beter. Wij hebben nu 5 sessies gehad en kijken het nu verder even aan, zodra het weer nodig is gaan wij zeker weer heen! Het is prima te doen om 50 min in de ruimte door te brengen. Ik zelf nam een grote handdoek mee en wat speelgoed zodat ze lekker op de grond kan spelen. ”

Tessa & Lieke Peetoom

“Afgelopen herfst /winter had ik veel last van mijn astma. Ik was in rust al benauwd en inspanning kon ik maar kort volhouden omdat ik snel benauwder en kortademig werd. Via de huisarts kreeg ik twee keer een korte prednisonkuur met eigenlijk vrij matig resultaat. Via een familielid hoorde ik van halo medics, ik besloot erheen te gaan, vooral met het idee 'baat het niet dan schaadt het niet'. De avond na de eerste sessie stond ik onder de douche en voelde ik dat ik makkelijker kon ademen dan normaal tijdens het douchen. Zo fijn! Ik besloot terug te komen, heb uiteindelijk tien sessies gehad en langzaam werd mijn benauwdheid minder. Inmiddels gaat het zo goed dat ik de halo therapie momenteel niet nodig heb. Misschien dat ik ook zo goed herstel was zonder halo medics, maar het heeft er denk ik wel voor gezorgd dat ik me een stuk sneller beter ben gaan voelen. Ik ga er zeker opnieuw heen als mijn astma klachten weer ver-ergen! ”

Jalien

“Inmiddels ben ik 10x in de zoutkamer geweest. Ongeveer na 5x begon ik t goed te merken, t hoesten en ophoesten is stukken minder. Ik ben er echt blij mee(en mn man ook, ha ha) Nu naar Spanje en kijken of t zo blijft, anders meld ik me zeker weer. Groetjes Marja”

Marja Post

Schrijf jouw ervaring