Halotherapie

Eerste proef sessie overdag is GRATIS. Wilt u een proefsessie is de avond of in het weekend? Dan rekenen wij hier €7,50 voor.

 • 1 losse sessie: van €35,- nu voor €27,50 
 • 5 sessies van €150,- nu voor €125,- (€25,- per keer)
 • 10 sessies van €250,- nu voor €190,- (€19,- per keer)
 • 15 sessies van €335,- nu voor €275,- (€18, 35 per keer)
 • 20 sessies van €400,- nu voor €350,- (€17,50 per keer)
 • 25 sessies van € 450,- nu voor €375,-  (€15,00 per keer)

Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding €15,00 (45 minuten). Voor elk opvolgend kind krijgt u 50% korting.
Jongeren 13 tot en met 18 jaar zonder begeleiding €15,00 per keer. (45 minuten)

10 sessies nu voor €125,-

Abonnementen

Onbeperkt binnenlopen, heel eenvoudig!

 • €165,- voor een maand (30 dagen)
 • €289,- voor een maand (30 dagen voor een gezinsabonnement met maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen uit hetzelfde gezin)
 • Halfjaar abonnement €600,- ( u kunt in termijnen betalen – €100,- per maand)
 • Halfjaarabonnement inclusief 1 x per week magnesium €750,- (u kunt in termijnen betalen; €125,- per maand)
 • Jaarabonnement €1100,

Combi arrangement

Uitleg over deze combi

Onbeperkt Halotherapie en 1 x per week magnesiuminhalatie gedurende 4 weken (NU tezamen voor €199,-.)

Yoga

Wilt u als bedrijf de zoutkamer boeken als vergaderruimte? Out of the box denken…een inspirerende en rustgevende ruimte die tevens bijkomende voordelen heeft voor de gezondheid van je team!

Een gezond bedrijfs- of groepsuitje? Informeert u bij ons naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld de yoga of meditatie.

 • 1 losse les 25,-
 • Meditatieavonden: €25,- per persoon

De yogalessen vinden alleen plaats vanaf 4 personen

Magnesiuminhalatie

Probeer nu onze magnesiumtherapie voor €10,-

 • 1 losse sessie: €27,50
 • 5 sessies €125,- (€25,- per keer)
 • 10 sessies €190,- (€19,- per keer)
 • 15 sessies €275,- (€18,35 per keer)
 • 20 sessies €350,- (€17,50 per keer)
 • 25 sessies €375,-  (€15,00 per keer)

Jongeren 12 tot en met 18 jaar zonder begeleiding €15,00 per keer (10 sessies €125,-).

Tarieven Halomedics

De abonnementen zijn geldig voor 1 jaar en overdraagbaar naar een ander persoon.

Voor groepen hanteren wij groepskortingen. Bel voor de mogelijkheden naar 072-8881406.

Heeft u een strippenkaart bij ons aangeschaft? Deze is dan niet meer restitueerbaar.

Algemene voorwaarden:

Afzeggen minimaal 24 uur van tevoren. Bij een te late afmelding berekenen wij de volledige sessie. U kunt zowel telefonisch als per email afzeggen.

Niet op komen dagen tijdens een sessie: Bij het niet op komen dagen tijdens een sessie zonder afmelding berekenen wij het volledige bedrag. Voor mensen met een onbeperkt abonnement korten wij de duur van het abonnement in met 1 dag per gemiste sessie.

Bent u als enige in een sessie ingepland? Houdt u er dan rekening mee dat we u kunnen vragen om de sessie te verplaatsen. Alvast bedankt voor uw begrip!

FAQ

Is een proefsessie echt gratis?

Ja een proefsessie in de zoutkamer overdag is gratis; u zit nergens aan vast. Het is een mooie manier om met ons kennis te maken.

Komt u in de avond of in het weekend dan vragen wij een kleine bijdrage van 7,50.

 

Voor een proefsessie in de magnesiumcabine vragen wij een kennismakingsprijs van 10,-.

Wat voor abonnementen kan ik afsluiten?

Halomedics heeft een onbeperkt maandabonnement wat u ook kunt afsluiten in combinatie met de magnesiuminhalatie.

Daarnaast hebben wij ook verschillende strippenkaarten. We hebben strippenkaarten voor 5 sessies, 10 sessies, 20 sessies of 25 sessies.

Zie voor tarieven www.halomedics.nl/ tarieven

Hoe lang is een strippenkaart geldig?

De strippenkaart heeft geen verloop datum. 

Zijn de zoutkamer en de magnesium inhalatiecabine 2 verschillende ruimtes?

Ja, de zoutkamer is een aparte ruimte en de magnesiuminhalatie is in een aparte cabine. De 2 verschillende inhalatiemethodes kunt u achter elkaar volgen. Welke volgorde en frequentie voor u fijn zou zijn bespreken we eerst met u door.

 

Zit ik met meerdere mensen tegelijk in de zoutkamer of magnesium inhalatiecabine?

Ja, u zit met meerdere mensen tegelijk. Een sessie begint altijd op het afgesproken tijdstip.

Wat voor kleding moet ik aan?

Mensen die komen voor hun luchtwegen hoeven geen speciale kleding aan te trekken. Mensen die komen voor huidklachten vragen we altijd om een handdoek mee te nemen waar ze op kunnen zitten en de huid waar men last van heeft vrij te laten van kleding. Denk bijvoorbeeld aan een korte broek en shirtje.

Wat voor temperatuur is het binnen in de zoutkamer en in de magnesium inhalatie cabine?

Het is binnen tussen de 19 en de 21 graden. De inhalatiekamers moeten niet te warm zijn; dat is niet prettig voor de luchtwegen.

Daarnaast is de luchtvochtigheid ook belangrijk. De luchtvochtigheid in de kamer is altijd tussen de 40% en 50%.

Nieuws

Magnesium inhalatie bij astmatische kinderen

Tot 30% van de kinderen met acute astma zijn overgevoelig voor de therapie die kinderartsen gebruiken tegen astma. 84% van deze kinderen is wel eens opgenomen geweest in het ziekenhuis.

Lees verder >

Klanten aan het woord

“Ik ga nu al een klein jaartje naar de zoutkamer en in de magnesium cabine... en echt het werkt. Voor mijn droge huid in de zoutkamer en voor mijn diabetes in de magnesium cabine. Het is echt verslavend je krijgt er gewoon weer energie van; Heerlijk. Groetjes Wil ”

Wil Boots

“Was vanaf eind september steeds erg benauwd. De zouttherapie heeft mij heel goed gedaan. Mocht het nodig zijn dan kom ik zeker terug. Was voor mij een hele goede ervaring.”

Margriet

“Net als vele andere mensen had ik terugkerend in de herfst en in de winter last van langdurige verkoudheid, verstopte holtes en vastzittend slijm. Aangezien ik een bewust voedingspatroon hanteer en daarnaast ook minimaal 4 duursportmomenten heb in de week ging ik op zoek naar een verlichting voor eerst genoemde kwalen. Op goed advies van de eigenaresse Kim heb ik genoten van een onbeperkt maandabonnement bij Halomedics. Dank je wel Kim, ik geniet dubbel van mijn sportmomenten, slaap sindsdien dieper en heb sindsdien geen ontsteking meer gehad. Je ziet mij dus zeker weer terug.”

Ceciel

“Een zeer goede ervaring had last van langdurig hoesten wat maar niet over ging. Na de eerste behandeling kon ik eindelijk weer een hele nacht doorslapen. Daarna nog 2 keer geweest en het hoesten is over. De volgende keer weet ik waar ik terrecht kan en wacht ik niet meer zo lang maar maak ik direct een afspraak.”

Tony

“Recently I was with my family in Holland for a visit. Dutch Friends have told me about this saltroom and the benefits they gained. We where keen to give it a go. My husband and daughter but suffering from asthma went for two visits. My daughter told me After the first session, she could breathe better. Also my husband Felt relief after the first visit. After the second visit they both felt improvement again. Now back home , looking for nearest saltroom.”

Sandy Barker

“Absoluut een aanrader! Al jarenlang klachten met mijn luchtwegen, hoesten en benauwdheid. Na meerdere sessies in de zoutkamer in Limmen heb ik veel meer lucht en is het hoesten sterk verminderd. Heel blij mee!”

Eric

“Na goede verhalen hierover te hebben gehoord ben ik zelf ook gaan kijken of het wat is voor o.a. hooikoorts. Direct na de eerste keer merkte ik al verschil, m'n neus die al tijden vol zit was ineens open. Na 10 sessies is het nog meer verbeterd, met sporten merk je verschil dat je geen adem meer tekort komt. Voor het eerst sinds jaren kon ik met warm weer op de fiets m'n mond dichthouden en kreeg ik genoeg zuurstof binnen via mijn neus. In totaal 20 keer geweest, zodra ik merk dat ik weer snotterig word ga ik weer heen. Echt een aanrader! Naast de verbetering van de luchtwegen is het ook een uur lekker ontspannen.”

Michelle

“Ik ben nu 10 keer bij Zuiver Zout geweest en bemerk zeker een vooruitgang in mijn astma - klachten. Enkele weken geleden zelfs mijn inhaleermedicatie kunnen halveren. Voor mij een reden om door te gaan met deze behandeling.”

Marianne

“Wat een goede ervaring! Geprobeerd vanwege psoriasis, met als resultaat: minder jeuk en zachtere huid. Mooie ruimte, nog een uurtje ontspanning voor mezelf ook. Gelukkig zijn mijn plekjes weg, maar als het terugkomt kom ik zeker weer voor een kuurtje.”

Lida van de Berg

“Ik heb astma/COPD en na een kuur van 10 keer was mijn longinhoud met 7 % verbeterd! Ik voel me ook veel beter, heb veel meer energie. Wat een openbaring! Ook heerlijke omgeving, lekker relaxen. Ik ga er nog even mee door!”

Dolly

Schrijf jouw ervaring