Menu

De multi wave oscillator

De Multi wave oscillator is een resonantietoestel dat helpt je lijf te ontgiften. Tevens zet het je immuunsysteem aan het werk. De machine wordt ingezet voor allerlei aandoeningen/ klachten ingezet.

Tijdens een sessie zit u in een lekkere relaxstoel tussen deze twee wielen, welke een electro magnetisch veld afgeven. Energie creeert energie. Maar tevens zorgt het geluid voor een diepe ontspanning. Uit ervaring en onderzoek komt naar voren dat diepe ontspanning de basis is voor herstel. Deze machine wordt wereldwijd al vele jaren ingezet.

Net zoals de magnesiuminhalatie en de zuurstoftherapie is de MWO een therapie voor je gehele systeem. Het kan een hele mooie aanvulling zijn op uw zoektocht naar meer vitaliteit en gezondheid.

Deze machine is ontwikkeld door Nikola Tesla (Nikola Tesla was een van de grootste ingenieurs, uitvinder en natuurkundige aller tijden). De machine is later doorontwikkeld door de Russische wetenschapper Georges Lakhovksy. De theorie volgens Georges Lakhovsky achter de Multi Wave Oscillator; Elke cel heeft een bepaalde frequentie. Tijdens een ziekteproces wordt de frequentie van een cel anders. De Multi Wave Oscillator zorgt ervoor dat de levenskracht weer wordt aangewakkerd.

U kunt bij ons kennismaken met deze machine en een advies op maat krijgen.

Kim Zandbergen: 06-10709751