Wat een zomer was het! Hopelijk bent u goed opgeladen om weer een nieuw seizoen in te gaan!

"R" in de maand

De "R"is weer in de maand. Vroeger betekende de 'R" in de maand dat er minder verse groenten en fruit beschikbaar waren. Dit maakte de Nederlander van oudsher vatbaarder voor griepjes, snotneuzen, rillingen, vermoeidheid, zere spieren, scheel kijken en kwakkelen! Nou....toch echt iets om naar uit te kijken;-).

 

(K.T)!   "C"

We weten dat corona er bij veel mensen flink heeft ingehakt. Vergelijkbaar met een normaal corona virus is dit corona virus ongeveer 30 x zo sterk. Wij hebben al veel mensen kunnen helpen om weer snel(ler) op de been te komen en zodoende weten we steeds meer en steeds beter wat hier goed bij werkt.
 
Wij blijven uiteraard steeds kijken naar hoe wij onze service het best kunnen vormgeven en optimaliseren. Wat corona ons leert is dat de intensiteit van de behandelingen omhoog moest. Wij hebben daarvoor aanpassingen gedaan, waardoor de kruiden extra zijn toegevoegd, om zodoende een extra ontsmettend en heilzaam effect te creëren en de intensiteit van de machines is omhoog gegaan. Ook komen mensen steeds vaker voor meerdere sessies achter elkaar; ook geïnspireerd door de zoutmijnen waar mensen soms weken onder de grond gaan om zouttherapie te volgen.

 

Zoutmijnen: de zoutkamer is zoals u weet een nagebootste zoutmijn. KLIK HIER om nog eens terug te lezen over onze reis naar Polen.

Bent u geïnteresseerd in een intensiever programma? Wij denken daarin uiteraard graag met u mee.

 

Nieuwe website

Wij zijn de zomer lekker doorgekomen. Misschien heeft u het al gezien? Maar onze website heeft een nieuwe make-over gekregen en onze social media kanalen worden tegenwoordig wat meer van informatie voorzien met leuke tips en verhalen; dus leuk als u ons volgt!

 
Review achterlaten

Graag willen wij iedereen die ervaring heeft met onze therapie(ën) uitnodigen om zijn/haar ervaringen te delen via het achterlaten van een review. Iedereen die komende maand (via google!) een review achterlaat, belonen we met een gratis sessie voor een therapie naar keuze. Via één van de volgende linkjes kunt u eenvoudig een review achterlaten:
Review voor vestiging Hoorn
Review voor vestiging Schagen
Review voor vestiging Limmen

 

WWNWZ (Wat We Nog Wilden Zeggen)

Wat even goed is om nog te weten; onze rittenkaarten zijn een jaar geldig. Bent u al eventjes niet geweest? Vergeet dan niet om op tijd weer een afspraak te maken.

Tot snel weer in één van onze vestigingen!

Ongezouten groeten,

Marleen en Kim
Halomedics

 


Terug naar het nieuwsoverzicht