Gezonde lucht

De eerste drie levensbehoeften zijn water, voedsel en de lucht die je inademt. Voor je immuunsysteem is het belangrijk om gezond drinkwater te drinken, uiteraard gezond te eten, maar daarnaast dus ook om gezonde lucht in te ademen. Hoe vaak zorg je nou echt goed voor je longen en hoe doe je dat dan?

Een gezonde wandeling maken door het bos en aan zee is natuurlijk altijd goed! Maar wil je je luchtwegen intenser behandelen dan is het belangrijk dat je ook heilzame/ gezonde mineralen inhaleert om dit systeem schoon te houden.

Een introductie over inhaleren; 

Wie zijn medicijnen inhaleert, weet dat de bijwerkingen hetzelfde zijn als wanneer je ze oraal inneemt. De opname via de longen is dus een prima mogelijkheid om een stof waar behoefte aan is tot je te nemen. Inhaleer je magnesium, dan komt dit via de longen in de bloedbaan terecht en dat heeft effect op je hele systeem.

Longen zijn geweldig om gezonde stoffen/ mineralen aan het lichaam toe te voegen. Zo behandel je de longen en tevens het gehele systeem!

Inhaleren van magnesium is de beste en meest effectieve manier om magnesium in je lijf op te nemen. Je verblijft hiervoor 20 minuten in onze inhalatiecabine waar hele fijne deeltjes magnesium door de lucht verspreid worden. Door het inhaleren komt het magnesium diep in de luchtwegen en in de bloedbaan terecht alwaar het dan snel door het lichaam kan worden opgenomen.

Het inhaleren van magnesium heeft een enorm gunstig effect op de longen:

Verbetert de bloeddoorstroming
Verwijdt de bronchiën
Verbetert de functie van de trilhaartjes. Trilharen in de luchtwegen vervoeren vervuild slijm vanuit de luchtpijp richting de mondholte, waar het vervolgens uitgespuugd of doorgeslikt wordt
Werkt ontstekingsremmend
Verdunt de afscheidingen en het slijm waardoor het makkelijker wordt om afscheiding uit de longen te verwijderen.
Maakt het ophoesten makkelijker
Noodzaak om te hoesten wordt verminderd
De wand van de luchtpijp blijft vochtig en gezond
Hydrateert en bevochtigt de mond, keel en neusgaten
Gezond(er) tandvlees
Snelle werking op de juiste plaats; het actieve bestanddeel komt meteen op het aangedane weefsel
Helpt bij het verbeteren van sportprestaties; sneller herstel betekent weer sneller kunnen sporten. Daarnaast een reinigend effect op de luchtwegen wat voor sporters enorm belangrijk is. Meer info over magnesiuminhalatie voor sporters
Ander bijkomend voordeel (ten opzichte van het slikken van magnesiumtabletten) is dat je het maag-darmkanaal ontziet.

GEEN BIJWERKINGEN, MEER LUCHT!

Transdermale magnesiumopname/opname via de huid

Onderzoek heeft uitgewezen dat magnesium ook heel effectief door de huid kan worden opgenomen (transdermaal).

Het grote voordeel is wederom dat het maag-darmkanaal wordt ontzien. De magnesiumchloride oplossing kan direct op de pijnlijke plek worden aangebracht, alwaar het magnesium ter plekke verlichting kan geven. Denk bijvoorbeeld aan psoriasis, artrose, spierpijn en spierkrampen, restless legs, gebruik tijdens of na het sporten en gebruik tijdens zwangerschap.

De producten die wij hiervoor aanbieden zijn magnesiumolie, magnesiumgel en magnesiumflakes voor in een ligbad of voetenbad.

Samen met u kunnen wij kijken naar wat een fijn product voor u kan zijn.

Tenslotte willen wij u graag nog wijzen op onze 'Magnifieke Aanbieding'; een pakket incl. therapieën en producten dat wij hebben samengesteld met als doel om een optimale magnesiumbalans op te bouwen:

 

Magnesiumcitraat (60 capsules van Bonusan)
1 flesje magnesiumolie
1x magnesiumflakes (1 kg)
3 sessies magnesiuminhalatie in de inhalatiecabine
Normaal € 148,95 NU voor € 87,-

(Zolang de voorraad strekt, geldig tot en met 14 augustus 2022; om het pakket te bestellen kunt u ons bellen op 06-36283214 of mailen via info@halomedics.nl).

Zomerse en ongezouten groeten,

Kim en Marleen
Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht