Soms hoor je over producten die echt zulke wonderbaarlijk mooie verhalen met zich meebrengen. Eén daarvan is de chaga zwam. Chaga is Noors en staat voor kankerpaddestoel. Mensen met kanker kunnen enorm baat hebben bij het gebruik van de zwam. In onze nabije omgeving hebben wij hier echt een heel mooi voorbeeld van.

Oerproduct
Dit oerproduct versterkt het immuunsysteem. Het kan helpen bij het voorkomen en genezen van allerlei kwalen en ziektes.

Voordelen:
* Antitumorale werking
* Antiviraal
* Anti-oxidatieve werking
* Ontstekingsremmend
* Anti-aging (vindt u Kim er niet jeugdig uitzien?!)
* Ontgiftende werking

De chagazwam groeit op de berkenboom. Slechts 1 op de 6000 berken heeft een zwam.

ORAC waarde
De chagazwam heeft van alle plantaardige voeding de hoogste ORAC waarde. Orac waarde is een meetmiddel voor oxidant waarde. Hoe hoger, hoe effectiever een voedingsmiddel radicalen neutraliseren kan.

Parasiet
De chaga zwam is voor de berkenboom een parasiet. De zwam onttrekt alle voedingsstoffen uit de berkenboom (vandaar dat het ook zo gezond is). Als de zwam niet verwijdert wordt, sterft de boom op den duur ook.

Rommel op de markt
Helaas is er ook een hoop rommel op de markt. Wij hebben een heel goed adres; deze mensen plukken zelf de chaga. Zij gaan met de sneeuwscooter op pad, diep de wouden in en zoeken naar de chaga.

Chagathee
Wij adviseren om thee te maken van de chagazwam. Je maakt een grote thermoskan met water: 80% gekookt water en 20% koud water. Voeg vervolgens 2 brokjes toe en laat het minimaal 6 uur trekken. Giet na die 6 uur het water in een afgesloten kan en bewaar het in de koelkast (je kunt het een week bewaren).

Elke dag kun je op nuchtere maag een glas nemen. Als je echt behandelend voor ziekten de thee wil gaan gebruiken kun je ook naar 1,5 liter thee per dag gaan. Aan te raden is, om het op te bouwen.

Zolang het water bruin kleurt, kun je dezelfde brokken gebruiken.

* Kook de brokken nooit...dit zorgt ervoor dat de werkzame stoffen eruit gaan.

Prijs
100 gram € 25,- (Hier kun je ongeveer 30 liter thee van zetten)
De chaga is nu verkrijgbaar in al onze vestigingen!

 

Tenslotte nog even wat anders.....
Vindbaar zijn op google is voor ons erg belangrijk en reviews kunnen daar enorm bij helpen. Wilt u ons helpen? Dan zouden wij heel graag een google-review van u ontvangen! Iedereen die uiterlijk 31 januari a.s. een google-review achterlaat ontvangt van ons een gratis sessie, naar keuze te besteden aan zout-, magnesium- of zuurstoftherapie.

Via de volgende link kunt u een review achterlaten:
Voor vestiging Schagen: https://g.page/r/CQv-RZPQ3Dn0EAg/review
Voor vestiging Hoorn: https://g.page/r/CSFgxzlbxMCREAg/review
Voor vestiging Limmen: https://g.page/r/CZQKQBodwMIBEAg/review

Ongezouten groeten,

Marleen en Kim
Team Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht