De zomer gaat weer een beetje op z'n einde en langzamerhand kijken we met een heel klein oogje alweer vooruit naar de aankomende herfst/ winter. Hoe zal het allemaal weer gaan?

Healthy weekend

Een ding staat vast ...Gezondheid was nog nooit zo belangrijk! Wij zijn daarom gaan nadenken over hoe je je gezondheid zowel lichamelijk als mentaal in korte tijd een extra boost kunt geven. We hebben hiervoor een heerlijk weekend samengesteld waarin we in een oase van rust en gezondheid met een kleine groep vrouwen gaan:
*Detoxen
*Connecten met onze intuïtie
*Onze gezondheid een boost geven met behulp van verschillende therapieën; waaronder een ijsbad...(alleen als ie ijs en ijskoud is;-)) en ademhalingssessies.

Wij organiseren dit weekend in samenwerking met Tanja Noteborn van Innergy-online; bekijk het filmpje voor een sfeerimpressie en meer informatie! https://innergy.online/retreat-your-health/ 

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het weekend georganiseerd in onze vestiging in Limmen of in Schagen; dit laten wij z.s.m. weten. Voor vragen of aanmelden (aanmelden is mogelijk tot 6 september aanstaande) kunt u bellen met Kim op telefoonnummer 06-10709751.

Zomeractie

Onze zomeractie waarbij u bij aankoop van een rittenkaart profiteert van gratis sessies, is nog geldig tot en met 31 augustus aanstaande.
Tip: bent u van plan om bij ons te komen "overwinteren" ('wij helpen je weer gezond de winter door'); schaf dan nu alvast uw rittenkaart aan zodat u nog van de zomeractie kunt profiteren. De rittenkaarten hebben standaard een geldigheid van een jaar.

De zomeractie is als volgt:
5 sessies + 1 gratis € 135,-
10 sessies + 3 gratis € 225,-
15 sessies + 5 gratis € 285,-
20 sessies + 7 gratis € 360,-
25 sessies + 9 gratis € 395,-
30 sessies + 12 gratis € 435,-

Aanbieding Thermalis neusspray

 
De Thermalis neusspray op basis van zuiver mineraalrijk thermaal water heeft een reinigende en beschermende werking op de neusslijmvliezen. Het reinigt de neusholte, gaat (overmatige) slijmvorming tegen en herstelt de functionaliteit van de neusslijmvliezen.
De neusspray is nu tegen een aanbiedingsprijs van € 9,50 (i.p.v. € 15,95) verkrijgbaar in onze vestigingen.

Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten,
Kim Zandbergen en Marleen Krab
Team Halomedics

Telefoon: 06-10709751 (Limmen) en 06-36283214 (Schagen en Hoorn)
E-mail: info@halomedics.nl


Terug naar het nieuwsoverzicht