Hopelijk heeft u een lekkere zomer gehad! De eerste werkdag vind ik wel altijd weer even een dingetje. Maar eenmaal weer aanwezig is het alsof je niet weggeweest bent…en een beetje ritme is ook wel weer fijn😉. Wij hebben weer zin in een nieuw seizoen met veel leuke nieuwe activiteiten en ontwikkelingen.

Wanneer…

Kon jij wel wat extra zuurstof (energie) gebruiken?

Ik vroeg dit aan mijn man…Hij antwoordde: "Als ik hard heb gewerkt, thuis kom en dan van mijn vrouw nog even dat nieuwe schilderijtje op moet hangen"…Wat dan ook meteen gebeuren moet😉. Herkenbaar?


Herfst…Herfst…Wat heb je te koop? De tijd vliegt…over ruim 2 weken begint de herfst alweer…. Terugblikkend op de afgelopen jaren is het geen overbodige luxe om zelf (thuis) meer te kunnen doen aan je gezondheid. Wat als je nou extra zuurstof kunt krijgen; om je algehele immuunsysteem wat op te kunnen krikken? In slechts 15 minuten per dag! Gewoon om een stuk van je gezondheid in eigen handen te hebben, meer energie te krijgen, je dag vitaal te beginnen. Je longen te trainen, je doorbloeding te verbeteren….En nog veel meer voordelen.

Gezond + Magazine

Een paar maanden geleden werden wij benaderd door Gezond + Magazine, met de vraag of wij mee wilden werken aan een artikel over onze zuurstoftherapie. Dat vonden wij natuurlijk erg leuk en zodoende kwam journaliste Fleur Baxmeier bij ons een paar dagen meelopen om te kijken en ervaren wat wij zoal doen in onze therapie centra. Begin augustus werd een groot artikel (6 pagina’s!)  hierover geschreven. Vanwege de vele reacties en de zomervakantie hebben wij nog niet met iedereen contact op kunnen nemen. We gaan hier aankomende tijd druk mee aan de slag of bij vragen mag u ons uiteraard ook bellen. U bent uiteraard ook welkom om een proefsessie bij ons te komen doen. Dit kan zowel in Limmen als Schagen (NH), maar mag ook gedaan worden in Lunteren (Gelderland). Daarvoor kunt u ons bellen op 06-10709751.


Mini retraite

Voor de aankomende retraite (20 september) in Limmen van 09:00- 11:30 uur is er nog 1 plekje vrij!

De eerst volgende mini retraite is gepland op 18 oktober a.s. van 09:00 - 11:30 uur in Limmen. Danielle van der Bunt komt een heerlijk ontspannen yoga sessie geven in de zoutkamer. Daarnaast krijg je ook een fijne sessie op de Multiwave Oscillator en in de Magnesium Inhalatie Cabine. Kosten € 50,- p.p.

Voor opgave kunt u bellen met 06-10709751.


Zoutkamer Hoorn

Kana, de nieuwe eigenaresse van zoutkamer Hoorn, is inmiddels alweer even bezig met de opstart. Voor vragen en/of het maken van afspraken kunt u voortaan rechtstreeks contact met haar opnemen;
Telefoonnummer: 06-10675567
E-mail adres: info@inhalo2.nl.

Ondertussen….

Zet ik mijn man nog even op het zuurstof. (Moeten nog wat klusjes gedaan worden😉)

Zuurstofrijke groeten!

Marleen en Kim


Terug naar het nieuwsoverzicht