Mijn dagen zijn nooit gevuld met ledigheid. Ik recreëer, pauzeer, wissel dat af met uitrusten en vervolg met ontspannen en relaxen. Als me dat allemaal een beetje teveel wordt...dan doe ik gewoon even helemaal niks! Ajjj....het is vaak toch net even anders.

Rat Race

Ik spring m'n bed uit, douche, poets m'n tanden en ga als een gek broodtrommels klaarmaken, tussendoor appjes nog even beantwoorden, potje thee zetten, pannenkoeken bakken (met groenten) voor het ontbijt, fruit maken, nog even op zoek naar een verdwenen gymtas, haren in model krijgen, kinderen opfrissen, cavia uitlaten, afwasmachine nog even uitruimen en de wasmachine aanzetten, nog wat huiswerk tussen het ontbijt afmaken....En dan Zen;-) beginnen aan je werkdag (als de ontplofte keuken is opgeruimd)....Ik ben natuurlijk niet de enige...iedereen zal de hectiek herkennen. We rennen weer van A naar B en terug nog even dit en dat doen....Over het algemeen heeft de gemiddelde Nederlander best een hectisch bestaan.

   

Mediteren

Mediteren is het grote advies...om in hectiek weer even tot jezelf te komen. Zelf vind ik mediteren niet meer echt het woord wat ik hier voor zou willen gebruiken (ik word al moe als ik eraan denk;-). Ik zou het liever iets op willen frissen....Ik ga er nog over nadenken;-)... Maar desalniettemin is het heerlijk om even tot jezelf te komen; uit de hectiek, uit je hoofd en weer in je lijf en waar kan je dat nog beter doen als in onze zoutkamers! Het voordeel bij ons is natuurlijk het heilzame effect van het zout op je huid en longen en je gehele gestel....maar veel mensen ervaren ook dat de zoutkamer helpt om nog veel dieper te kunnen ontspannen. Als ik zelf weleens een powernap doe in de zoutkamer merk ik dat ik veel dieper slaap als normaal. Wetenschappelijk gezien klopt dit. Er is vastgesteld dat mensen zich prettig voelen als er in een omgeving veel negatieve ionen (geen idioten) aanwezig zijn.


De datum

Er is veel vraag naar geweest en nu beginnen we het weer op te pakken; de meditatie.... avonden in zoutkamer Limmen gaan weer starten. De eerste versie zal zijn op:

28 september a.s. van 19:30 - 20:45 uur
Kosten € 25,- p.p.

We hebben nog voor 3 mensen plek, dus geef je snel op! Andere data volgen nog!


Tell a Friend (niet vergeten)

* De gehele maand september nog de tell a friend actie: neem gratis iemand mee voor 1 sessie zoutkamer of magnesiuminhalatie.


Tot snel weer in één van onze vestigingen!

Ongezouten groeten,

Kim en Marleen
Halomedics
Telefoon: 06-10709751 (Limmen) en 06-36283214 (Schagen/Hoorn)
E-mail: info@halomedics.nl


Terug naar het nieuwsoverzicht