Menu

MAGNESIUMINHALATIE EN SPIERKRAMPEN

Bijna iedereen heeft wel eens te maken gehad met spierkrampen. Spierkrampen kunnen geen kwaad maar is wel heel vervelend en de krampen kunnen soms heel pijnlijk zijn. Bij een spierkramp trekken de spiervezels onwillekeurig samen. De krampen kunnen overal in het lichaam optreden. Vaak zijn het de uiteinde van het lichaam waar de krampen het meest plaatst vinden, dit omdat de spieren hier minder doorbloed zijn. Naast de buitenste spiergroepen van het lichaam treden er ook vaak spierkrampen op in de kuiten. Dit is simpelweg zo omdat deze spiergroep veel gebruikt wordt. De precieze oorzaak van spierkrampen is nog onduidelijk een mogelijke oorzaak kan een tekort aan mineralen zijn. Verder kunnen spierkrampen optreden door: zenuwschade, neurologische problemen, diabetes, schildklieraandoeningen, schommelingen in de lichaamstemperatuur, een verstoorde vochtbalans, medicijngebruik, verminderde doorbloeding en zwangerschap.

Behandeling

Voor de algehele gezondheid en de beste opname van magnesium raadt de Magnesium Clinic de inhalatie van magnesium aan. Gedurende 2 maanden kijkt u hoe uw lichaam hier op reageert en u kunt dit bijhouden in een formulier wat wij u mee naar huis geven. Na 2 maanden kijken we samen met u naar hoe het u is bevallen en kijken samen met u desgewenst verder naar een vervolg.
Spierkrampen kunt u het beste behandelen met Magnesium olie of de magnesium badkristallen/ voetenbaden. Het fijne van onze magnesiumolie is dat u de olie terplekke kunt gebruiken. Dus heeft u bijvoorbeeld ‘s nachts last, dan kunt u de olie er meteen op sprayen. U zult dan snel verlichting voelen en weer verder kunnen slapen.

Magnesium ontspant!

Aan te raden sessies

De Magnesium Clinic adviseert voor uw algehele gezondheid en de beste magnseiumopname, om gebruik te maken van de magnesiuminhalatie.
1 x per week, afhankelijk van de klachten nader te bepalen.
Daarnaast raden wij u aan om magnesium via de huid / transdermale weg op te nemen.