Menu

MAGNESIUMINHALATIE EN RESTLESS LEGS

Restless legs (RLS) betekend letterlijk rusteloze benen. Het is een aandoening die bij 1 op de 20 mensen voorkomt. Mensen die te maken hebben met het restless legs syndroom hebben klachten als onaangenaam jeukend en rusteloos gevoel in de benen. De klachten treden vaak in bed op wanneer de benen in rust zijn. Vaak helpt het als de benen worden bewogen en nemen dan de klachten weer wat af. Helaas komen de klachten in rust vaak weer terug. Mensen met het restless legs syndroom hebben soms ook last van een soort schokken tijdens hun slaap. Zelf merken ze daar vaak niets van maar de partner die het bed deelt merkt dit op.

Behandeling

Voor uw algehele gezondheid beveelt de Magnesium Clinic aan om gebruik te maken van de magnesiuminhalatie.

Daarnaast kunt u Restless legs ook goed behandelen met Magnesiumbadkristallen/ voetenbaden. Voordat u gaat slapen gaat u in bad of neemt u een voetenbad. Dit zorgt ervoor dat uw benen weer snel kunnen ontspannen en dat u fijn kunt inslapen. Voor de nacht is het raadzaam om een flesje magnesiumolie binnen handbereik te hebben.
Heeft u ‘s nachts last, dan kunt u de olie er meteen op sprayen. U zult dan snel verlichting voelen en weer verder kunnen slapen.

Magnesium ontspant!

Aan te raden sessies

De Magnesium Clinic adviseert gedurende 2-3 maanden gebruik te maken van de magnesiuminhalatie, 1 x per week. Tussentijds houdt u thuis bij hoe het gaat en bespreken wij samen met u hoe het na deze 2 maanden gaat.
Magnesium voor restless legs is ook prima thuis te gebruiken met behulp van de magnesium olie/ gel of badflakes/ voetenbaden.