Inmiddels ongeveer een jaar geleden hebben wij de deuren geopend van de zoutkamer in Limmen alwaar zouttherapie ofwel Halotherapie sessies gevolgd kunnen worden.
De praktijk, destijds geopend onder de naam Zuiverzout, biedt Halotherapie die uitermate geschikt is voor de behandeling van huid- en luchtwegaandoeningen.

Onze kinderen hadden alle drie last van luchtweginfecties en eczeem. Het antwoord van de reguliere geneeskunde bestond uit hormoonzalf en inhalatoren. Niet helemaal gelukkig met dit bod gingen wij op zoek naar een alternatief en kwamen uit bij de zoutkamer. Onze kinderen zijn inmiddels klachtenvrij en wij geven nu zoals gezegd zelf Halotherapie.

Inmiddels zijn we een jaar verder en zijn er aardig wat veranderingen in het bedrijf doorgevoerd. Aangemoedigd door de positieve resultaten die bij klanten zijn geboekt, is er een tweede zoutkamer geopend in het Zencentrum in Schagen, zodat ook de mensen woonachtig in de kop van Noord Holland een plek hebben om met hun klachten terecht te kunnen.
Bovendien is er voor beide praktijken een overkoepelende naam gekomen die de naam Zuiverzout heeft vervangen, namelijk HALOMEDICS!

Ruim 2 weken geleden heeft Halomedics Schagen haar deuren geopend en we kunnen wel zeggen dat ook de tweede zoutkamer prachtig is geworden met wanden, muren en plafonds van zout en compleet gemaakt met heerlijke comfortabele stoelen en een heus Noorderlicht-plafond!

De eerste reacties van bezoekers waren zeer positief wat nu al heeft geresulteerd in behoorlijk wat klanten die ervoor hebben gekozen om een traject in te gaan met vervolgsessies in de zoutkamer. En….. alhoewel de meeste klachten aan de huid en luchtwegen niet één twee drie zijn opgelost/verlicht met enkele sessies hebben we toch al na twee weken berichten ontvangen van klanten die behoorlijke verlichting van hun klachten ervaren.
EN DAT IS NATUURLIJK WAAR WE HET UITEINDELIJK ALLEMAAL VOOR DOEN!

Op Facebook kunt u nog meer ervaringen lezen van klanten. Verder zullen wij regelmatig een verslag op ons blog schrijven om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen die bij ons plaatsvinden, over alle onderzoeken die er gedaan zijn en leuke tips en weetjes!


Terug naar het nieuwsoverzicht