Het is alweer even geleden dat wij van ons hebben laten horen; hopelijk gaat het u goed!

De komende periode zit vol leuke aanbiedingen, dus leest u nog even verder!

Langzaam aan begint het leven weer een beetje op gang te komen. Ook mensen die ons al een tijd niet meer hebben bezocht vanwege de corona pandemie, druppelen langzaam aan weer binnen. Mocht u voor de corona periode bij ons gestopt zijn en u wilt uw abonnement weer op gaan pakken...Wij kijken er naar uit om u weer te mogen ontmoeten!

Zomeractie: gratis sessies bij uw rittenkaart
In juni hebben wij altijd onze welbekende zomeractie. Dat wil zeggen; vele extra sessies bij aanschaf van een rittenkaart in de maand juni 2021.

Hieronder zullen we even opnoemen wat de mogelijkheden zijn!
5 rittenkaart voor € 135,-: nu 1 gratis sessie erbij
10 rittenkaart voor € 225,-: nu 3 gratis sessies erbij
15 rittenkaart voor € 285,-: nu 5 gratis sessies erbij
20 rittenkaart voor € 360,-: nu 7 gratis sessies erbij
25 rittenkaart voor € 395,-: nu 9 gratis sessies erbij
30 rittenkaart voor € 435,-: nu 12 gratis sessies erbij

Boost voor de luchtwegen
Liever een korter traject om uw luchtwegen even die boost te geven?
Gedurende de maand juni  5 sessies naar keuze voor € 50,-; op te maken in een periode van 2 weken

Thuis therapie
Wilt u thuis gebruik maken van onze inhalatie therapieën? Bij luchtwegklachten is thermaal water inhalatie en zoutinhalatie erg fijn!
Eerder dit jaar introduceerden wij de aanbieding van € 30,- voor een maand huur van de thermaal water machine; deze aanbieding hebben wij verlengd en is nog de hele maand juni geldig. Bij deze prijs komen alleen nog de kosten voor aanschaf van de flessen thermaal water (€ 5,- per fles) en de borg van € 50,- (krijgt u weer retour bij inlevering van de machine).

Ook de zouttherapie voor thuis kunnen we in juni tegen een zeer scherp tarief aanbieden: nu € 89,- voor een maand huur van de machine, exclusief zout (€ 10,- voor een kilo) en borg van € 150,- (krijgt u weer retour bij inlevering van de machine).

Beperkte openingstijden, zeer scherpe aanbieding maandabonnement!
Gedurende de komende zomervakantie-periode, vanaf eind juni tot en met eind augustus 2021 zullen wij in onze vestigingen in Schagen en Hoorn gewijzigde en iets beperktere openingstijden gaan hanteren, zie hiervoor de bijlage in deze e-mail (ook in vestiging Limmen zullen wij e.e.a. tijdelijk wijzigen in de openingstijden; hier ontvangt u op korte termijn nog bericht over).
Wilt u komende zomer intensief gebruik maken van onze therapieën en bent u flexibel qua dagen, tijden en locatie (met een abonnement kunt u immers van alle drie de vestigingen gebruik maken)? Dan is het wellicht interessant om te kiezen voor een maandabonnement waarbij u onbeperkt entree tot de zoutkamer heeft en 1x per week tot de magnesiumcabine. Bij afsluiting van een maandabonnement in de maanden juli en augustus betaalt u slechts € 125,-!

Nieuwe productenlijn
Heeft u onze mooie nieuwe productenlijn al gezien?; een nieuwe (milieuvriendelijke) verpakking maar dezelfde hoogwaardige kwaliteit magnesium!
Nu in de maand juni zijn de volgende producten in de aanbieding:
Magnesiumolie: van € 12,95 voor € 10,50
Magnesiumgel: van € 14,75 voor € 12,50

Reviews herstel na corona

Bekend is dat veel mensen met luchtwegklachten goed opknappen bij ons. Ook mensen die onze therapieën gebruiken ter bevordering van hun herstel na corona zijn doorgaans zeer tevreden met de behandelingen bij ons! Zo zijn er al diverse bedrijven die personeel na covid-besmetting bij ons laten behandelen om hen er zo weer sneller bovenop te helpen.
Kent u iemand in uw omgeving die corona gehad heeft en daar nog steeds veel last van ondervindt? Wij zouden het leuk vinden als u ons bedrijf zou willen tippen!
Er staan inmiddels steeds meer reviews op google en facebook over ons en ook op onze eigen website kunt u de ervaringen terug lezen op www.halomedics.nl/reviews.
Heeft u ervaring met onze therapieën die u wilt delen met anderen? Dan nodigen wij u uit om via één van bovenstaande media een review achter te laten.

Tenslotte wellicht leuk om alvast met u te delen:
Momenteel zijn wij in samenwerking met Dr Richard Danel (die ons reeds jarenlang adviseert en begeleidt met de magnesiumtherapie die wij aanbieden) bezig met het opzetten van een beschrijvend onderzoek over herstel na corona in relatie tot onze therapieën. Dit is tot stand gekomen omdat wij al veel mensen succesvol hebben behandeld.
Wij houden u hierover uiteraard op de hoogte!

Bij vragen mag u ons altijd bellen op 06-10709751 (Kim/vestiging Limmen) of 06-36283214 (Marleen/vestigingen Hoorn en Schagen).

Graag weer tot ziens in één van onze vestigingen.

Ongezouten groeten,
Marleen en Kim
Team Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht