Halomedics heeft verschillende ambassadeurs, waar wij uiteraard ontzettend blij mee zijn. Misschien heeft u van de zomer het stuk in de krant gelezen van dhr. Glorie uit Limmen die enorm was opgeknapt met behulp van de zoutkamer en magnesiuminhalatie? Zo hebben wij ook een stripfiguur als ambassadeur;-).

Stripfiguur

Even terug naar de 70's en 80's! Velen van u zullen er soms nog met weemoed aan terugdenken. Kiss, ABBA, Luv, Popfoto, Daaf...

Daaf...kent u hem nog?! De mooie, stuntelige Daaf in de strip van Popfoto uit de jaren 70 - 80!
   

(Voor alle vrouwelijke fans;-) Daaf heet eigenlijk Michiel Gunning en hij is wekelijks bij Halomedics te vinden. Michiel is samen met Marga Scheide (ook bekend van Luv) en zij zijn ambassadeur van Halomedics.

Michiel heeft een stukje van zijn verhaal opgeschreven voor ons.

Verhaal Michiel

"Alweer enkele jaren geleden maakte ik kennis met de diverse therapieën die bijzonder gebruiksvriendelijk en in een ontspannen sfeer worden aangeboden door Halomedics.

Afhankelijk van de behoefte maak ik dán weer gebruik van de zoutkamer (waar ik terwijl de aerosolen hun heilzame werk doen in mijn luchtwegen altijd in slaap dommel dankzij de kabbelende lounge-muziek en de relaxte ligstoelen) en dán weer actief trappend op de hometrainer pure zuurstof naar binnen hap via een mondmasker.

Alhoewel érg gelukkig dat Halomedics op mijn pad was gekomen, bood bovenstaande geen oplossing voor nóg een hardnekkig probleem, namenlijk een telkens terugkerende urineweg-infectie.

Gezond leven, veel water drinken, vitaminepreparaten…niets hielp en ik eindigde steevast bij mijn huisarts voor een antibioticakuur die weliswaar direkt het probleem oploste, maar helaas nooit voor langer dan een paar maanden. Dan begon alles weer van voren af aan met alle risico’s vandien aangezien antibiotica óók de “goede” bacteriën aanpakt.

Totdat Kim Zandbergen van de Halomedics-vestiging in Limmen mij aanraadde om Nano Zilver te gaan proberen: een puur biologisch extract van zuiver water met echte zilverdeeltjes die een sterke antibacteriële werking hebben en sterker nog: Nano zilver is het meest effectieve -en natuurlijke antibioticum ter wereld, mits de verhouding van zilverdeeltjes en water zéér nauwkeurig is toegepast.

Aan al deze eisen voldoet  “Colloidal Silver Essence” wat ik nu bijna een jaar geleden aanschafte bij Halomedics en sindsdien ben ik 100% ontstekings-vrij gebleven.

Enthousiast als ik, niet zonder reden, ben over de diverse therapieën bij Halomedics, ben ik te allen tijde bereid om persoonlijke ervaringen met iedereen te delen die daar behoefte aan zou hebben."

Michiel Gunning.

Colloidaal Silver Essence hebben wij te koop in grote literflessen; de kosten hiervan zijn € 54,- per fles. Ook hebben we colloïdaal zilver in een kleiner formaat (500 ml) te koop; de kosten hiervan zijn € 34,- per fles.

 

Wilt u een advies op maat of colloidaal zilver bij ons bestellen? Dan kunt u altijd even contact opnemen met Kim Zandbergen. Tel: 06-10709751.

Met ongezouten groeten,

Kim Zandbergen en Marleen Krab
Team Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht