OPZOUTEN

Opzouten betekent oorspronkelijk het opslaan van etenswaren. Het zout dient ervoor om vocht op te nemen, zodat het voedsel niet bederft. Je slaat dus iets op om er voorlopig niet meer naar om te kijken: Opzouten dus, en wegwezen!
Ja en nu zitten we dus in een milde lockdown....wat kan betekenen dat u samen veel thuis zit...Denkt u bij uzelf...mijn partner mag best even opzouten of komt uw schoonmoeder ine ene te vaak langs? Zeg dan gerust dat ze even mogen opzouten bij Halomedics...


Oppepper
Een oppepper hebben we in deze tijd wel even nodig! Jeetje, wat een bijzondere tijd maken we mee. Gezonder kunnen we het wel maken, want juist in deze tijden is het zo belangrijk om je weerstand zo sterk mogelijk te krijgen en te houden en wij dragen daar graag aan bij!
Superboost je weerstand en maak gebruik van onze welbekende actie:

5 sessies en 1 gratis 140,-
10 sessies en 3 gratis 235,-
15 sessies en 5 gratis 295,-
20 sessies en 7 gratis 375,-
25 sessies en 9 gratis 405,-
30 sessies en 12 gratis 445,-


Actie maandabonnement:
Neem je buurvrouw, vriend, partner of oma mee! Nu 1 maand lang: 2 keer per week zoutkamer en 1 keer per week magnesium nu voor 2 personen 299,-. 
** Beide acties zijn geldig tot en met 31 december 2021.
Herstellen na corona
Wist u dat mensen die corona gehad hebben en daarvan aan het herstellen zijn ook enorm baat hebben bij onze therapieen? Tussen onze reviews kunt u al meerdere ervaringsverhalen terugvinden! https://halomedics.nl/review-schrijven Bij het aandragen van een nieuwe klant (min. 5 sessies) krijgt u van ons als dank de maand november en december 4 gratis sessies. 
Hopelijk toch een leuk berichtje van ons en hopelijk weer tot snel!


Ongezouten groetjes,
Marleen en Kim


Terug naar het nieuwsoverzicht