Multiwave Oscillator kopen of huren?

U kunt bij ons de Multi Wave Oscillator kopen…maar goed nieuws! Binnenkort kunt u bij ons ook de multiwave oscillator huren. Meer informatie volgt nog. U kunt wel al uw interesse aan ons kenbaar maken; dan contacten wij u als we zover zijn. U kunt bellen of mailen met Kim zandbergen. info@halomedics.nl of bellen met 06-10709751.

De MultiWave Oscillator; Een Duik in de Wereld van Elektromagnetische Gezondheid


Veel mensen horen er steeds meer van…de MultiWave Oscillator. Veel van onze klanten zijn fan van deze machine…en dat is niet onterecht!

We zullen nog even een uitleg geven…

Wat is het precies?

Een MultiWave Oscillator (MWO) is een apparaat dat is ontworpen om verschillende soorten elektromagnetische golven uit te zenden. Een Multiwave Oscillator genereert verschillende frequenties van elektromagnetische golven, waaronder radiogolven en microgolven. Deze golven worden via specifieke antennes naar het lichaam van de gebruiker gestuurd. Het idee achter de MWO is dat deze golven resonantie kunnen veroorzaken in de cellen van het lichaam, wat kan bijdragen aan het herstel van de gezondheid.

Nikola Tesla en Georges Lakhovsky
De basislegger voor deze therapie was Nikola Tesla. Georges Lakhovsky heeft met de basis van Tesla de machine verder ontworpen. Lakhovsky was een Russisch-Franse wetenschapper en uitvinder en leefde in het begin van de 20e eeuw. 

De MWO kan helpen om het natuurlijke energie-evenwicht in het lichaam te herstellen. De elektromagnetische golven van de MWO kunnen de volgende voordelen hebben:

* Verbetert de Zuurstoftoevoer
* Verwijdert afvalstoffen uit de cellen (ontgifting)
* Vergemakkelijkt de opname van voedingsstoffen
* Verbeterde Celgezondheid: de MWO wordt verondersteld de gezondheid van lichaamscellen te verbeteren door resonantie-effecten.
* Pijnverlichting: Sommige mensen gebruiken MWO voor pijnverlichting, zoals bij artritis of chronische pijn.
* Ontgifting: Er wordt beweerd dat MWO kan helpen bij het ontgiften van het lichaam door de bloedsomloop te bevorderen.
* Verhoogde Energie: Voorstanders zeggen dat het gebruik van de
* MWO kan leiden tot een toename van de energie en vitaliteit, doordat het de ATP productie bevordert
* De MWO kan helpen om het zelfgenezend vermogen te activeren.


Valse Noot

Om het nog even visueler te maken... denk aan een ontstemde snaar op een muziekinstrument; dat is echt geen gehoor en daar kan je eigenlijk niet verder meer op spelen. Zo kan een ontregeld orgaan ook disharmonie in ons lichaam veroorzaken. Net zoals je een ontstemd muziekinstrument moet afstemmen om de juiste toon te bereiken, moeten ontregelde organen in ons lichaam worden hersteld naar hun optimale staat.

 

Je batterij weer opladen

De ongeveer 70 biljoen cellen in ons lichaam zijn vergelijkbaar met kleine natte celbatterijen die het best functioneren bij een spanning van ongeveer 70 millivolt. Een afname van deze energie kan leiden tot een verzwakte celspanning en mogelijk tot gezondheidsproblemen en aandoeningen. De MWO helpt je cellen als het ware weer op te laden.

Een enorm krachtig apparaat…Wij noemen het ook wel; de therapie van de toekomst. We hebben al zoveel brandjes kunnen blussen met deze machine en de mogelijkheden zijn eindeloos. In combinatie met onze rifelampen een enorm krachtig middel. Hier zullen we later nog iets over schrijven.

Eigen ervaring

Ongeveer 4 jaar geleden zijn wij gestart met het toevoegen van de Multiwave Oscillator in onze therapie centra. Ons kind met een tekenbeet die niet behandeld werd door de huisarts zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar therapieën die bij konden dragen aan een gezond systeem. Vanaf dat ik de machine zag; wist ik dat ik hier meer mee moest gaan doen. (Zowel voor ons kind als voor onze bezoekers)  

Enthousiast als ik was, kostte het in het begin wat tijd om de mensen hiervoor enthousiast te maken. Toen echter corona kwam en veel mensen te maken kregen met flinke (rare) klachten werd de kracht van de MWO echt ontdekt.!


Terug naar het nieuwsoverzicht