Dagelijks spreken wij veel mensen en horen wij ook veel verhalen over hoe mensen bezig zijn met hun gezondheid. Uit alle verhalen komt de Flowee spijkermat ook vaak terug...In het begin is het even wennen, maar hoe vaker je het doet; hoe fijner het is! (Wij zijn er na een tijd uitproberen ook erg enthousiast over).

Misschien heeft u ze al zien staan...maar vanaf deze week dus ook verkrijgbaar bij ons.

Gezond Sint/ kerst cadeau!

Zoekt u een origineel, duurzaam, GEZOND en ontspannen kerst of sint cadeau?

De gehele maand november en december hebben wij de volgende actie:

Flowee spijkermat en 1 cadeaubon voor een sessie zoutkamer of magnesiuminhalatie voor € 42,50 (normaal € 70,-)

Waarom een spijkermat?
Flowee spijkermat; het nieuwe ontspannen. Een spijkermat wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt waaronder het geven van meer ontspanning, vermindering van pijn en het verbeteren van de nachtrust. De mat is erg makkelijk te gebruiken en al snel een aanvulling op je dagelijkse routine. De spijkermat, ook wel bekend als acupressuurmat, zorgt ervoor dat er verschillende drukpunten in het lichaam geactiveerd worden. Dit heeft een positieve uitwerking op de spieren en zenuwen in het lichaam. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd en maken de hersenen 2 geluk hormonen aan genaamd Endorfine & Oxytocine. Deze hormonen zorgen voor extra ontspanning en een relaxed gevoel! Lees hieronder verder meer over de werking van de spijkermat.

De spijkermat kan helpen bij onderstaande situaties of problemen;
✓ Heb je last van stijve en vastzittende spieren
✓ Slaap je onrustig en/of ben je vaak wakker
✓ Heb je vermoeide of pijnlijke voeten na een dag werken of een lange wandeling
✓ Kan je meer rust in je hoofd gebruiken
✓ Kan je moeilijk ontspannen
✓ Ervaar je meer stress dan je lief is
✓ Last van (spanning)hoofdpijn of migraine
✓ Wil je graag meer energie wanneer je wakker wordt
✓ Heb je last van rugklachten
✓ Zou je graag na een lange dag werken een energie boost willen, zodat je weer fit verder kan
✓ Zou je wel wat vaker relaxed willen zijn

Enthousiast geworden?...Belt u ons dan en dan regelen wij het voor u. De Flowee spijkermat hebben we in de kleuren grijs/ wit, grijs/zeegroen, fuchsia/oranje, grijs/paars.

De mat en cadeaubon kunnen ook opgestuurd worden. De verzendkosten zijn € 6,95.
* Wilt u alleen de mat aanschaffen...Dat kan natuurlijk ook. De mat los kost € 35,00

 

Even een leuk weetje: hoe werken onze zoutgeneratoren eigenlijk?
Als u regelmatig in onze zoutkamer komt dan heeft u het ongetwijfeld wel eens opgemerkt: de ene sessie draait de generator constant en een andere keer hoor je hem vrijwel niet.
Hoe zit dit nu eigenlijk? Door middel van geavanceerde apparatuur wordt tijdens een sessie constant het zoutgehalte gemeten en wordt deze info doorgestuurd naar de zoutgenerator die verantwoordelijk is voor het malen en verspreiden van het zout in de zoutkamer. Op deze manier heerst er constant een optimaal zoutgehalte in de kamer.
Omdat zout een natuurproduct is, zal de zoutgenerator hier altijd anders op reageren: heeft het zout een hogere vochtigheidsgraad (bijvoorbeeld door weersomstandigheden buiten of het gebruik van verwarming) dan zal de generator meer moeite moeten doen om het zout te vermalen en de kamer in te blazen en zul je hem vaker horen draaien. Is het zout droog dan heeft de generator aan een paar pufjes zout vaak al genoeg om gedurende een hele sessie een goed zoutgehalte te creëren.
Heeft u de eerste zoutsessie van de dag? Over het algemeen zult u de generator dan vaker horen draaien dan wanneer u een latere zoutsessie heeft; er heerst dan immers al een bepaald zoutgehalte vanuit de vorige sessie!

Onze openingstijden gedurende de feestdagen
Het duurt nog even maar graag willen wij u alvast informeren dat wij tussen Kerst en Oud&Nieuw, van zaterdag 25 december tot en met zondag 2 januari a.s.,  gesloten zullen zijn. Uiteraard bent u voor en na deze periode weer van harte welkom in één van onze vestigingen!

 

Ongezouten en stekelige groeten,

Kim Zandbergen en Marleen Krab
Team Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht