Winactie!

Na al die mailtjes over een gezonde levensstijl denkt u vast aan ons als een stel brave konijnen die de gehele dag door op bleekselderij kauwen...

We hebben het vaak over een gezonde levensstijl...logisch want dat is waar we ook voor staan en wat we willen uitstralen...Maar we willen het leven niet altijd te serieus nemen. Als het weekend is, staat er op tafel ook regelmatig een lekker flesje wijn met een foute versnapering…. Dit brengt ons bij het volgende: de afgelopen weken zijn we wekelijks met een leuke actie gekomen om ons 5-jarige bestaan te vieren; vandaag komen wij met de laatste actie in deze reeks:

Kom proosten in de zoutkamer!

Zou jij met vrienden, familie of buren een privé-sessie in de zoutkamer willen doen? Ga naar onze pagina op Facebook of Instagram; hier vind je onze berichtgeving over deze actie en kun je in de reactie aangeven met wie, waarom en in welke vestiging je een privé-sessie zou willen doen… wie weet nodigen we je uit voor een heerlijke privé-sessie voor maximaal 6 personen. Jullie krijgen van ons tijdens de privé sessie ook een drankje aangeboden. Hoe gezellig is dat? Dus schakel snel door naar Facebook of Instagram en geef ons een reactie!

Parkeren Limmen

We willen u vragen om uw auto te parkeren op de hoek van de Hyacintenlaan (daar is een klein parkeerterrein waar altijd plek is). De plekken voor het huis en op het erf bewaren wij graag voor de mensen die slecht ter been zijn. Graag uw begrip hiervoor! Gelieve ook niet te parkeren in de straat bij de buren voor het huis. Mocht u het niet kunnen vinden dan kunt u het altijd even vragen.

Graag weer tot ziens in één van onze vestigingen!

Ongezouten groeten,

Marleen en Kim
Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht