Ajj…In de ochtend wakker worden met kiespijn…naar de tandarts en dan…Een wortelkanaalbehandeling. Dat is toch echt balen, want dat betekent dat:

Je een hoop pijn hebt
Je kies (vaak) wel blijft zitten, maar niet meer levend is
Je veel tijd en geld kwijt bent aan de tandarts
Vroeger dacht ik altijd dat bij een ontstoken wortel alleen een bezoek aan de tandarts een optie was. Wij hebben onze tanden erin gezet…met als uitkomst een veel betere remedie.


Niet voor 1 gat te vangen

Ontstoken wortels behandelen wij steeds vaker succesvol met behulp van onze Multi Wave Oscillator. Deze machine, waar je werkelijk alle kanten mee op kan is zo enorm effectief en krachtig! Wij mochten het verhaal van 2 klanten met jullie delen.

Het eerste verhaal is een mooi verhaal van iemand die kwam met 3 ontstoken wortels. De enige optie bij de tandarts was dus 3 wortelkanaalbehandelingen. Dat moet toch anders kunnen dacht zij ook en kwam zo bij ons terecht. Zo geschiedde een behandeltraject met vooral veel multiwave sessies. Het was af en toe even ‘n tandje bijzetten, maar steeds positief gestemd en blijven lachen als een boer(in) met kiespijn is het toch gelukt om de wortelkanaal behandelingen te omzeilen! Resultaat; nog 3 levende kiezen!

Het volgende verhaal is het verhaal van Paul….

"2 weken geleden had ik last van m’n kies. Tijdens tandartsbezoek werd een gaatje gevuld tot dicht bij de wortel. De dagen erna werd de kiespijn alleen maar erger. (paracetamol + ibuprofen, ijs erop, wanhopig etc.). Een wortelkanaalbehandeling zou de volgende optie zijn. Onder het motto “baat het niet, dan schaadt het niet” ben ik 2 ochtenden bij Halomedics langs gegaan voor een behandeling met de Multiwave Oscillator. Tegen de tweede avond had ik geen last meer van de pijn, nadat de pijnstillers waren uitgewerkt. Ik heb de twee dagen erna voor de zekerheid de behandeling herhaald. De pijn is niet meer teruggekomen. Mocht ik nog eens kiespijn krijgen (hopelijk niet) dan ga ik gelijk weer langs voor een multiwave oscillator behandeling".


Sta je met je mond vol tanden?

Ga niet tot het gaatje…Bel ons tijdig, zodat wij je weer kunnen helpen lachen.

Tenslotte... op 18 oktober a.s. van 09:00 tot 11:30 uur in vestiging Limmen hebben wij nog 1 plekje vrij voor de yoga-mini retraite; kosten eur. 50,-. Zin om aan te sluiten? Geef je op per mail (info@halomedics.nl) of per telefoon (06-10709751)


Met lachende groeten,

Halomedics
Marleen en Kim


Terug naar het nieuwsoverzicht