Hoe kun je onze magnesium producten nog meer gebruiken?

Deodorant

De magnesium olie en de magnesiumgel van de magnesiumclinic zijn perfect als gebruik voor deodorant. Een groot voordeel is dat de oksels een hele goede plek zijn om magnesium op te nemen. Tevens zorgt het ervoor dat alle bacteriën gedood worden die de onaangename geurtjes verspreiden.

Heeft u last van een droge hoofdhuid? Schilferig, roos, eczeem of psoriasis?

Dan is het ook aan te bevelen om onze magnesium gel op de

hoofdhuid in te smeren en 10 minuten te laten inwerken. U kunt er ook voor kiezen om het een nachtje te laten inwerken.

Hoe komt het toch dat veel jonge mannen al vroegtijdig kaal worden? Dit zou onder andere te maken kunnen hebben met een tekort aan magnesium.

Heeft u last van dunner wordend haar? In Rusland wordt magnesiumgel ook verkocht als haargroeimiddel! Het werkt zeker, maar niet na 1 maandje….dus zeker 3 maanden blijven smeren en eigenlijk ook onderhouden!

Heeft u last van schimmelnagels?

Door de magnesiumgel goed in te smeren op uw teennagels, zult u zien dat de nieuwe nagel die aangroeit weer een mooie schone nagel is! Het magnesium voetenbad is ook zeer geschikt!

Hoofdluis?

Spray de magnesiumolie goed op de hoofdhuid en masseer het goed in. De luis kan niet tegen magnesium en knapt vervolgens uit elkaar! Brr…maar wel een gezond alternatief. Herhaling is wel aan te raden!

Tandvleesproblemen of wilt u gewoon een gezond gebit?

Tip is dan om nog een beetje magnesiumgel naast je tandpasta te doen. Het tandvlees wordt weer gezond van het magnesium. Daarnaast heeft u via het tandvlees ook een mooie opname vorm voor magnesium is je lijf. Dubbel voordeel!

Last van puistjes/ acne?

3 x daags een klein beetje aantippen met magnesiumgel…prikt een beetje…maar wie mooi wilt zijn… Voor mensen met een erg gevoelige huid of met ernstige acne raden wij aan om de magnesium te verdunnen. Bijvoorbeeld met calendula, camillosan, om de huid niet teveel te belasten.


Terug naar het nieuwsoverzicht