Hoe het begon

Januari 2017 zijn wij officieel gestart met onze zoutkamer in Limmen; ontstaan vanuit de vraag van onze kinderen die langdurig kampten met huid - en luchtwegproblemen.

De alternatieven die geboden werden vanuit de reguliere geneeskunde sloten weinig aan bij mijn wensen die ik had voor de gezondheid van mijn kinderen. Langdurig nadenken, zoeken en ervaren zorgde ervoor dat halotherapie mijn interesse had gewekt. Mijn man woonde jarenlang in Rusland waar dit al jaren wordt gebruikt in de reguliere geneeskunde (zelfs in Russische ziekenhuizen).

Zo ontstond Halomedics Limmen.

In korte tijd zagen we veel mensen op knappen in onze zoutkamer. Meer lucht, minder ontstekingen, geen jeuk meer, geen of minder puffers meer nodig hebben, meer energie, beter slapen, etc. Al die blije mensen zorgden er bij mij voor dat ik nog meer gemotiveerd raakte om Halotherapie in Nederland op de kaart te zetten.

In November 2017 volgden daardoor vestiging Schagen en in maart 2018 kwam vervolgens vestiging Hoorn. Samen met Marleen Krab run ik onze kamers en het geeft ons enorm veel voldoening om wat extra toe te kunnen voegen aan de gezondheid van mensen.

Na een jaar hard werken en voorbereiding hebben wij nu een nieuw onderdeel in onze vestigingen. Namelijk het inhaleren van magnesium. Op onze website https://halomedics.nl/magnesium/ kunt u hier meer over lezen.

Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bellen/ mailen/ binnen lopen/ social media gebruiken om ons te benaderen.

Hartelijke groeten,

Kim en Marleen


Terug naar het nieuwsoverzicht