Halotherapie en hooikoorts

De zomer is nu echt begonnen en wat is dat heerlijk! Alleen die hooikoorts....dat is toch echt even een dingetje voor veel mensen...Maar mooi nieuws is...wij hebben een oplossing!

Veel mensen komen al jaren bij ons als hun hooikoortsklachten toenemen. Een mooi verhaal is dat van Dian... “Zo blij!! Eindelijk iets wat echt helpt!”

“Al jaren lang, zo lang als ik me kan herinneren heb ik hooikoortsklachten en worden ze elk jaar erger. Allemaal rare klachten naast de standaard hooikoortsklachten zoals kruisreacties op fruitsoorten met pit en bepaalde groentes. Twee jaar terug ben ik naar een allergoloog geweest om advies te vragen, want het werd zo erg dat ik een tekort aan vitamines binnen kreeg en amper nog kon slapen door alle klachten. In Australië verdwenen mijn klachten als sneeuw voor de zon, maar eenmaal terug in Nederland kwam alles weer terug. Ik heb ook al van alles geprobeerd! Die ene neusspray, oogdruppels, hooikoortspillen, pillen van de dokter; allemaal troep wat nauwelijks werkte! Tenminste niet bij mij...
Tot Halomedics op mijn pad kwam. Ik dacht eerst zien, dan geloven...Klinkt vaag, maar wie weet helpt het! Proberen kan geen kwaad!
Maar ik ben zo blij! Dit helpt echt!! Ik wil het iedereen aanraden!”

En zo zijn er nog vele verhalen zoals dat van Dian.

Bij hooikoorts klachten is het ideaal om de combinatie van zout- en magnesiumtherapie te doen.
Maak nu nog gebruik van onze 2-weekse BOOST aanbieding: 5 sessies voor € 50,- (nog de hele maand juni geldig).

Sappenkuur
De zomer is tevens een mooie gelegenheid om wat meer aandacht te besteden aan je lijf. In veel voeding zitten gifstoffen die je niet kunt zien, maar waar je lichaam niets mee kan. Je lever, nieren en darmen kunnen dit uitscheiden en afvoeren uit je lichaam. Om deze organen (tijdelijk) wat rust te geven kun je gaan detoxen. Door te gaan detoxen krijg je alleen goede en gezonde stoffen binnen die je organen makkelijk kunnen spoelen. Dit merk je direct terug in een fris en schoon gevoel en nieuwe energie. Bij de 3 daagse reset drink je 9 sappen/ soepen/ shots per dag en eet je niet. Zowel lichamelijk als geestelijk geeft dit echt een kick (bijkomend voordeel; veel mensen vallen er ook nog wat kilo's van af)! Voor meer vragen hierover of bestellen kunt u bellen met Kim: 06-10709751. 3 daagse detoxkuur kost € 100,-.

 

Zomeropening
Goed om te weten: de zomer komt eraan en omdat het in deze periode altijd wat rustiger bij ons is, zullen wij tijdelijk met beperktere openingstijden werken.
In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u reeds geïnformeerd over de zomer-openingstijden van vestigingen Schagen en Hoorn.

De zomeropeningstijden van vestiging Limmen in de periode 1 juli tot en met 23 augustus a.s. komen er als volgt uit te zien:
Maandag: 09:00 - 10:45 uur, 17:00 - 18:15 uur,  19:00 - 20:15 uur
Dinsdag: 09:00 - 11:15 uur
Woensdag: 19:00 - 20:15 uur
Donderdag: 09:00 - 10:45 uur, 17:00 - 18:15 uur
Vrijdag: 09:00 - 11:15 uur
Zaterdag: 09:00 - 11:15 uur

Mochten er vragen zijn dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Graag tot ziens in één van onze vestigingen!

Met ongezouten groeten,
Kim Zandbergen en Marleen Krab
Team Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht