Geschiedenis van de Multi Wave Oscillator (MWO)

De Multi-Wave Oscillator is een ingenieus apparaat dat deels gebaseerd is op de Tesla-spoel en deels op een aardgenerator, ontworpen door George Lakhovsky. Het werd in de Verenigde Staten gebruikt tot 1942 en in Europa nog ongeveer 15 jaar langer. Na de dood van Lakhovsky in 1942 werd het verwijderd uit Amerikaanse ziekenhuizen die het gebruikten, wat vragen oproept over de reden achter deze beslissing.

Ontdekking van Interne Elektrische Velden in Cellen Recentelijk hebben onderzoekers met behulp van spanningsgevoelige nanopartikels ontdekt dat de elektrische velden binnen cellen net zo sterk, of zelfs sterker, zijn dan die van bliksem. Voorheen kon men alleen elektrische velden meten over celmembranen, en men wist niet eens dat cellen een intern elektrisch veld hadden.

Lakhovsky's Theorieën George Lakhovsky bouwde voort op het werk van Nikola Tesla en voerde experimenten uit op planten, dieren en mensen met verbluffende resultaten. Hij beschreef cellen als kleine radiozenders en -ontvangers. Hij geloofde dat ziekte ontstaat wanneer pathogene organismen de trillingsfrequentie van lichaamscellen verstoren. Om deze verstoring tegen te gaan, introduceerde hij een breed scala aan radiofrequente harmonische energieën in het lichaam, die cellen zouden oppikken via sympathieke resonantie.

Bewijs voor Lakhovsky's Theorieën Wetenschappers hebben sterke elektrische velden binnen cellen bevestigd, maar begrijpen nog niet volledig de implicaties ervan. Deze ontdekking werpt licht op het idee dat cellen functioneren als elektronische schakelingen met weerstand, capaciteit en inductie, die hoogfrequente oscillaties genereren. Dit fenomeen wordt resonantie genoemd en kan worden vergeleken met een kind op een schommel. Lakhovsky stelde dat alle levende cellen deze oscillaties produceren en reageren op externe oscillaties, zoals kosmische straling.

Het Multi-Wave Oscillator (MWO) Het MWO, gebaseerd op Lakhovsky's ideeën, mobiliseert het zelfhelend vermogen van het lichaam en kan een breed scala aan aandoeningen behandelen, van infecties tot kanker en neurologische problemen. Het apparaat heeft ook succesvolle resultaten behaald bij de behandeling van artritis en kan zelfs breuken en wonden sneller genezen.

Al met al suggereert deze technologie dat het mogelijk is om het algemene levensenergieniveau te verhogen, waardoor het potentieel voor genezing en herstel wordt vergroot.
Onderkant formulier
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Terug naar het nieuwsoverzicht