Gaat u op vakantie en kunt u ons niet missen;-)?

De vraag naar zouttherapie voor thuis wordt steeds groter... En daarom bieden wij nu ook droogzout therapie voor thuis! Voor deze therapie bieden wij een klein handzaam apparaat dat u gewoon op de keukentafel neer kunt zetten. Door plaats te nemen voor de machine kun je nu ook thuis hele kleine deeltjes droogzout inhaleren.

De machine is te huur en te koop.

Voorjaarsactie:

De droogzout machine is nu te huur voor € 90,- per maand (excl. 1kg medicinaal zout voor € 10,-) Uiteraard is het ook mogelijk om de machine te kopen….
Kennismakingsactie: van € 1195,- nu voor € 1050,-. (incl. 1 kg zout t.w.v. € 10,-)
Voor vragen kunt u ons altijd even bellen op 06-10709751.

NIEUW! Halomedics nieuwe productlijn

Misschien heeft u het al gezien...maar onze nieuwe productenlijn is klaar! Trots zijn wij op onze mooie nieuwe producten die echt uniek zijn, maar ook de verpakking is mooi en duurzaam!

Heerlijk is het om in bad te gaan met magnesium flakes. Wij hebben magnesium flakes in mooie grootverpakking van 1 kg, 2 kg, 4 kg en 5 kg.

Nieuw in ons assortiment: Magnesium met kruiden
De kruiden die wij gebruiken worden na het fijnmalen direct verwerkt, zodat de inhoudsstoffen behouden blijven en de werking optimaal is.

Magnesium flakes met rustgevende kruiden - voor pure ontspanning: € 15,95
De magnesium flakes bevatten lavendel uit de Provence van zeer goede kwaliteit met een hoge concentratie aan etherische olie. Lavendel ziet niet blauw als je het vermaalt...het ziet donkergroen (bij ons dus geen chemische toevoegingen, maar puur natuur). Tijdens het baden vindt u kleine deeltjes van de lavendel terug in het water.

Magnesiumflakes met stoomkruiden - speciaal voor de luchtwegen: € 15,95
Magnesium flakes met stoomkruiden bevatten een mengsel van geneeskrachtige kruiden die gunstig werken op de luchtwegen. Geschikt voor een heerlijk bad of voor een stoombad.
Ingrediënten: magnesiumkristallen, eucalyptusblad, kamille, kruidnagel, rozemarijn, thijm.

Tip: leuk om cadeau te geven...gegarandeerd een succes!

Magnesiumolie € 12,95
 
* bij spierklachten; rusteloze benen, spierkrampen
* Als deodorant! 100% natuurlijk en super effectief, tevens goed voor je magnesiumstatus.
* Als haargroeimiddel - 1 x per week spray je je hoofdhuid in met de magnesiumolie. Goed laten intrekken een nachtje en de volgende dag uitspoelen. In Rusland wordt magnesiumolie ook verkocht
als haargroeimiddel.
* Bij kalknagels
* na intensief sporten
* Voor het verbeteren van je algehele magnesiumstatus
* Voor veel meer...!

Navulbaar! Fijn voor het milieu en voor uw portemonnee

Magnesiumgel € 14,95
 
Magnesiumgel lijkt qua inhoud en werking heel erg op de magnesiumolie. Het fijne aan de gel is dat hij dikker is en makkelijker smeerbaar; dit maakt het ideaal om te gebruiken bij huidklachten zoals psoriasis.

Heeft u vragen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-10709751 of via e-mail adres info@halomedics.nl.

Ongezouten groeten,

Team Halomedics
Marleen en Kim


Terug naar het nieuwsoverzicht