De man met de mijter is nog niet vertrokken of de volgende langharige man staat alweer voor de deur! Een gezellige tijd met lichtjes, kerstkransjes en .... Flappie... Wat een briljant nummer van Youp van ‘t Hek.

Zoutstenen grillplaat

Gezellig met elkaar om tafel; genieten van een origineel en lekker kerstdiner?

Ook dit jaar hebben we weer onze zoutstenen grillplaat! Deze grillplaat kun je verwarmen op je gourmetstel, inductie kookplaat of gasfornuis. Ook kan hij verwarmd worden in de oven. Na het grillen spoel je de grillplaat weer af met water onder de kraan.

De zoutstenen grillplaat zorgt ervoor dat je vlees - en visgerechten of groenten een heerlijke subtiele zoute smaak krijgen. U hoeft uw vis of vlees niet in te oliën. Op deze manier trekt het zout het beste in het vlees en krijgt het een heerlijke smaak. Succes verzekerd!

Uiteraard hopen we dat u geen flappie op de grillplaat zal leggen...

De kosten van de grillplaat: € 42,50 (ook leuk om cadeau te doen)

Zoutlampen en zoute theelichten

Kom gezellig in de kerstsfeer met onze zoutlampen. Zout heeft een vitaliserende werking op de mens. Een zoutrijke atmosfeer is goed voor de huiddoorbloeding en heilzaam voor de luchtwegen. Zoutkristallampen geven een speciale sfeer aan de woon - en leefomgeving. Als de zoutlamp in gebruik is zorgt de warmte van de gloeilamp er binnenin voor dat hij ionen gaat verspreiden die negatief zijn geladen. Die negatieve ionen kunnen zorgen voor een veel schonere lucht! Zet de lamp neer op een plek waar je graag zit of op je nachtkastje. Onze zoutlampen hebben we in verschillende kleuren en formaten.

Zoutlamp roze, wit en rood

Lamp 2-4 kg  € 19,95

Lamp 4-6 kg  € 24,95

Lamp 6-8 kg  € 29,95

Lamp 8 - 10 kg € 34,95

Lamp 15 - 20 kg € 42,50

Waxinelicht € 5,50


Spijkermatten

Zo’n twee weken geleden introduceerden wij de Flowee spijkermat in onze vestigingen. Wat leuk om te zien dat iedereen razend enthousiast was om de spijkermat te gaan proberen! De matten zijn momenteel uitverkocht… maar komende maandag ligt er weer nieuwe voorraad in onze vestigingen.


Tell a friend

Onze actie geldt nog steeds tot het einde van het jaar...Draagt u een nieuwe klant aan? (dan moet diegene minimaal 5 sessies afnemen)...Dan geven wij u als dank 4 gratis sessies. Steeds meer mensen die corona hebben gehad knappen vaak al snel op bij ons.

Het verhaal van Joke:
“December 2000 kreeg ik corona. Één van de symptomen was reuk- en smaakverlies. Bij iedereen om mij heen was dit na 2 weken weer over maar bij mij kwam het niet terug. Na diverse dingen geprobeerd te hebben kreeg ik in november van iemand een tip om de magnesium- en zouttherapie bij Halomedics te doen. Het had haar geholpen om haar reuk en smaak terug te krijgen. Al na mijn eerste sessie was het resultaat verbluffend. Ik heb mijn reuk en smaak voor een groot deel weer terug. Niet helemaal zo sterk als het was maar ik ben hier reuze blij mee en kan het iedereen aanbevelen.”

Halo- en magnesiumtherapie is goed in te zetten bij de volgende klachten na corona:
- Luchtwegklachten, long-covid; hoesten, benauwd
- Reuk - en smaakverlies
- Vermoeidheid
- Spierpijn


Bij vragen mag u ons bellen!

Ongezouten groeten,

Marleen en Kim
Team Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht