Zout als betaalmiddel

Zout was vroeger het eerste echte betaalmiddel. Hoe anders is het leven nu! Zout als betaalmiddel gaat helaas niet meer op...maar wel hebben we bedacht dat we er met Black Friday toch weer iets leuks (en gezonds) van gaan maken. Dus hebben we de volgende mooie acties voor u: (deze acties zijn alleen op Black Friday en de daaropvolgende zaterdag -26 en 27 november a.s. geldig)

Thermaalwater inhalatie voor thuis:
Fijn bij luchtwegklachten: nu huur machine en 15 flessen thermaal water voor € 100,- voor een maand

Multi Wave oscillator (Limmen) of zuurstoftherapie (Limmen en Schagen)
3 sessies voor € 55,- (i.p.v. € 105,-)

Hoestdrank op basis van thermaal water
Van € 8,50 nu voor € 4,95

Out of the (salty) box
Wij denken graag out of the box...Wilt u een keer met uw bedrijf onze zoutkamer een uurtje afhuren? Een ideale omgeving om in te verga(de)ren. Zoals u weet heeft het zout een hele zuiverende en helende werking op de luchtwegen; wat natuurlijk in deze tijd geen overbodige luxe is. In locatie Limmen is plek voor 5 personen, locatie Hoorn 6 personen en locatie Schagen maximaal 8 personen.

Wilt u als bedrijf wekelijks komen om de gezondheid van uzelf en uw werknemers te blijven boosten? Bel ons dan voor een aantrekkelijk aanbod!


Voor vragen mag u ons altijd bellen!

De multi wave oscillator...wat is dat eigenlijk voor therapie? Het is de machine van deze tijd! Mensen die willen herstellen na corona reageren er ontzettend enthousiast op, maar ook mensen met onverklaarbare vage klachten hebben hier enorm baat bij. Deze wonderlijke en krachtige machine van Nicola Tesla is moeilijk om even kort uit te leggen. Op onze website https://halomedics.nl/de-multi-wave-oscillator kunt u hier meer over lezen. 

Met ongezouten groeten,
Kim Zandbergen en Marleen Krab
Team Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht