De beste wensen!
Een beetje laat...maar alsnog de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar! Ook dit jaar blijven wij ons doorontwikkelen met natuurlijke therapieën en gezonde producten ter bevordering van de gezondheid....Er komt nog veel leuks aan; dus hou ons in de gaten! 

Vaak vraagt men aan mij...
Wat doe jij om gezond te blijven?
Meerdere dingen...maar 1 ding en dat is echt mijn favouriet...is koudetraining.
Elke zondagochtend en woensdagochtend rijden er op de Kennemerstraatweg meerdere figuren rond in badjas...op naar de zee. Zo vroeg dat we echt de enige zijn. Het is nog donker en de sterren staan nog mooi aan de hemel; de zee is op dat moment even helemaal voor ons zelf. Soms denk ik als de wekker gaat...waarom wil ik dit eigenlijk? Maar zodra we 1 teen in de zee hebben gestoken weet ik het weer. Het water is koud en mijn huid gaat tintelen...Hoe futloos of moe ik er soms ook in ga...daarna is alles weer goed. Ik ben wakker, fit, blij en opgewekt. Daarnaast heb ik mijn immuunsysteem ook een enorme boost gegeven. 


Waarom koudetraining?
* Boost voor je immuunsysteem
* Beter zuurstoftransport
* Verbetering van concentratievermogen 
* Mentaal sterker: mooie balans tussen lichaam en geest
* Beter slapen
* Ontstekingsremmend
* Beter stressbestendig zijn
* Vetverbranding
* Mooie huid
Het mooie is dat je dit overal ter wereld toe kan passen; om te beginnen kan je thuis alvast beginnen met koud afdouchen.
Hype
Het lijkt wel een hype...steeds meer mensen zie je de stap nemen om een koude duik te nemen. Super, want in de tijd waarin we nu leven, moet je goed voor je lichaam zorgen. 
Voor veel mensen is de koudetraining echt iets waar ze tegenop zien. Bedenk dan dat die paar minuten per dag zo'n enorm verschil kunnen maken! Wat ons betreft dus geen hype, maar vooral een onderdeel van een gezonde levensstijl. 
Je kan het!
Wil je het proberen, maar liever onder begeleiding? In Limmen hebben we nu ook een (ijs)koudwaterbad. We starten eerst met de zuurstoftherapie van 15 minuten en daarna begeleiden we je in het bad. 
Kosten: Zuurstoftherapie en koudwaterbad - 1 sessie (van uw strippenkaart)
Niet voor iedereen
De koudetraining is niet geschikt voor iedereen... Bij elke aanmelding overleggen wij sowieso met u of het verstandig is om te komen. 
IJskoude en ongezouten groeten,

Marleen en Kim


Terug naar het nieuwsoverzicht