5-jarig jubileum
Het was ons bijna ontschoten...maar we bestaan deze maand 5 jaar!

Ontstaan Halomedics
Het begon 9 jaar geleden na de geboorte van mijn kinderen; vanaf het begin af aan was het moeizaam: heel veel luchtweginfecties, eczeem, allergieën en darmklachten... er kwam maar geen verbetering in. Regulier werd ons alleen antibiotica, puffers en hormooncrèmes geboden en daar werd ik bepaald niet vrolijk van! Dat moet toch anders kunnen dacht ik.... Een zoektocht begon. Van (alternatieve) therapieën in het zuiden van het land, tot aan het buitenland aan toe... Elke keer werd het een stukje beter. Een heel intensieve tijd, maar tegelijkertijd heb ik hierdoor ontzettend veel geleerd over gezondheid.

De zoutkamer
De zoutkamer kwam tijdens mij zoektocht ook op ons pad. Mijn man heeft jaren in Rusland gewoond en zoutkamers zijn daar al heel gewoon en zelfs onderdeel van de reguliere geneeswijzen. Zo enthousiast over dit concept zijn we eerst gestart in Limmen en binnen 15 maanden hadden we drie vestigingen. We begonnen met zouttherapie en al vrij snel daarna startte de samenwerking met arts Richard Danel van het Magnesium Health Institute. Hij heeft ons begeleid (en doet dat nog steeds) in het aanbieden van de magnesium inhalatie.

Vijf jaar geleden hadden we nooit kunnen bedenken dat we zoveel zouden doen. Van het volgen van opleidingen, het ontwikkelen van nieuwe therapieën (ook voor thuis), tot veel bijzonder mooie en effectieve hulpmiddelen voor de gezondheid.

Van radiointerviews tot presentaties voor het longfonds en fysiotherapeuten...Opleidingen en reisjes naar het buitenland om ook daar weer verder te leren. Maar uiteindelijk draait het allemaal om één ding en dat is mensen ondersteunen in een goede gezondheid en dat gaat volgens ons best heel goed!

Meer lucht!
We hebben veel mensen mogen helpen naar een goed herstel, afbouwen van medicatie... Meer lucht en schone(re) longen. Er komt nog een hoop leuks aan; dus we gaan weer op naar de volgende (5)5 jaar!

Tijd voor leuke aanbiedingen!
In het kader van ons 5-jarig jubileum zullen we deze maand elke week een leuke aanbieding doen; hou dus de nieuwsbrief in de gaten!

Aanbieding van deze week (zolang de voorraad strekt):

- Kies nu 5 producten naar keuze van Vincentka voor € 20,-. Alle producten van Vincentka zijn gemaakt met als basis thermaal water. Dat is bijzonder...in tegenstelling tot de meeste producten in de winkel, waar vaak maar een heel klein deel thermaal water in zit, hebben onze producten als basis thermaal water en dat merk je echt!

* Tandpasta

* Gezichtscrème

* Hoestdrank

* Thermaal water (te gebruiken om te inhaleren via de thermaal water inhalatie machine)


We hopen u snel weer te zien in één van onze vestigingen!

Ongezouten groeten,
Kim Zandbergen
Halomedics


Terug naar het nieuwsoverzicht