MAGNESIUMINHALATIE EN HOGE BLOEDDRUK

De bloeddruk in het lichaam wordt veroorzaakt door het hart dat bloed in de slagaders pompt. Dit gebeurt met kracht en daardoor ontstaat er een druk op de bloedvaten. Dit wordt bloeddruk genoemd. Wanneer die druk te hoog is wordt dit een hoge bloeddruk genoemd. Doordat de vaten steeds onder grote druk staan kunnen ze beschadigen. Mensen met een hoge bloeddruk merken hier vaak niet zo veel van, dat maakt deze aandoening juist zo gevaarlijk.

Een hoge bloeddruk brengt veel gezondheidsrisico’s met zich mee. Mensen met een hoge bloeddruk hebben grotere kans op hart- en vaatziekten. Ook slagaderverkalking ontstaat sneller wat uiteindelijk klachten kan gaan geven. De hoge druk kan ook schade aanrichten aan de nieren en de ogen.

Behandeling

Een chronisch magnesium tekort kan leiden tot een te hoge bloeddruk. Magnesium kan helpen om de bloedvaten te ontspannen. Wanneer de bloedvaten gespannen zijn, moet het hart meer moeite doen met een verhoogde bloeddruk als gevolg. Het inhaleren van het magnesium is de meest effectieve manier om magnesium tot u te nemen en de bloeddruk weer naar een gezonde waarde te krijgen.

Magnesium herstelt!

AAN TE RADEN SESSIES

Magnesiuminhalatie 1 a 2 x per week gedurende 2 – 3 maanden.

Eventueel met herhalingssessie

Aangeraden wordt om thuis ook gebruik te maken van magnesium via de transdermale opname (opname via de huid)