Partner worden?

Dat is mogelijk!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers die samen met ons Halotherapie en Magnesiuminhalatie in Nederland op de kaart willen zetten.

Wij hebben een uniek concept wat enorm effectief is en veel mensen een betere kwaliteit van leven geeft. De vraag naar effectieve en natuurlijke behandelmethoden voor mensen met o.a. luchtweg- en huidproblemen groeit . Veel mensen weten nog niet dat er natuurlijke alternatieven bestaan om deze klachten te doen verminderen of oplossen.

Na veel positieve ervaringen in onze zoutkamers en de magnesiuminhalatie vinden wij dat Halotherapie en magnesiuminhalatie voor iedereen binnen Nederland binnen een goede afstand mogelijk moet zijn. Middels gedane berekeningen wil Halomedics door heel Nederland 1 zoutkamer in een straal van 35-40 kilometer maken. Dit zorgt ervoor dat Halotherapie een ' gezond' en rendabel concept blijft.

Wie zoeken we?

Wil jij ook een verschil kunnen maken?

Lijkt het je gaaf om onze inhalatietherapie in Nederland op de kaart te zetten en een bedrijf te worden met landelijke naamsbekendheid?

Wordt je blij als je mensen een betere kwaliteit van leven kunt geven?

Ben je klantgericht en beschik je over goede sociale - en communicatieve vaardigheden?

De inhalatietherapie die wij aanbieden zou een mooie aanvulling kunnen zijn op een bestaand bedrijf in de volgende sectoren:

 • Fysiotherapie praktijken
 • Massagesalons en wellness centra
 • Therapeuten
 • Sportscholen
 • Zorginstellingen
 • Natuurgeneeskundige praktijken
 • Yoga praktijken
 • Kinderdagverblijven

Wat verwachten we van je?

Je bent in het bezit van het HBO diploma medische basiskennis of vergelijkbaar of je hebt de intentie om deze te behalen.

Je integreert de Halotherapie en/of magnesiuminhalatie in je bestaande praktijk of je zet je eigen Halotherapie en/of magnesiuminhalatiepraktijk op.

Je creëert een netwerk om de Halotherapie en magnesiuminhalatie meer bekendheid te geven.

Je zet je eigen marketingplan op.

Wat hebben wij te bieden?

 • Een all-in concept
 • Ons eigen opleidingsinstituut met jaarlijkse bijscholing
 • Ontwerp
 • Planning
 • Bouw
 • Website
 • Social media
 • Handboek/ intranet systeem; dit systeem zorgt ervoor dat er een nauwe en professionele samenwerking bestaat tussen alle zoutkamers. Op deze manier kan er op grote schaal goed worden samengewerkt en overlegt en kunnen wij de kwaliteit van Halomedics waarborgen.
 • PR materiaal; folders, posters, strippenkaarten, cadeaubonnen, eigen magnesiumproductenlijn, zoutproducten
 • Klantensysteem
 • Voordelen van gezamenlijk inkopen
 • Een uniek concept wat zorgt voor veel tevreden klanten
 • Halomedics heeft een traject doorlopen bij Koelewijn en Partners; het grootste en meest gerenommeerde franchise adviesbureau. Samen met hen hebben wij een mooi plan op gezet om Halomedics professioneel op de markt te zetten. 

 

Halomedics is uniek met zijn formule. Ervaring leert dat de zouttherapie en de magnesiuminhalatie elkaar enorm positief versterken. 

Geinteresseerd?

Neemt u dan contact op met Kim Zandbergen (06-10709751) of Marleen krab(06-36283214) of vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vanaf medio maart gaat ons franchiseconcept van start. We zijn nu nog druk met de laatste puntjes op de I te zetten. Bent u al wel geinteresseerd dan kunt u alvast contact met ons opnemen.

FAQ

Is een proefsessie echt gratis?

Ja een proefsessie in de zoutkamer overdag is gratis; u zit nergens aan vast. Het is een mooie manier om met ons kennis te maken.

Komt u in de avond of in het weekend dan vragen wij een kleine bijdrage van 7,50.

 

Voor een proefsessie in de magnesiumcabine vragen wij een kennismakingsprijs van 10,-.

Wat voor abonnementen kan ik afsluiten?

Halomedics heeft een onbeperkt maandabonnement wat u ook kunt afsluiten in combinatie met de magnesiuminhalatie.

Daarnaast hebben wij ook verschillende strippenkaarten. We hebben strippenkaarten voor 5 sessies, 10 sessies, 20 sessies of 25 sessies.

Zie voor tarieven www.halomedics.nl/ tarieven

Hoe lang is een strippenkaart geldig?

De strippenkaart heeft geen verloop datum. 

Zijn de zoutkamer en de magnesium inhalatiecabine 2 verschillende ruimtes?

Ja, de zoutkamer is een aparte ruimte en de magnesiuminhalatie is in een aparte cabine. De 2 verschillende inhalatiemethodes kunt u achter elkaar volgen. Welke volgorde en frequentie voor u fijn zou zijn bespreken we eerst met u door.

 

Zit ik met meerdere mensen tegelijk in de zoutkamer of magnesium inhalatiecabine?

Ja, u zit met meerdere mensen tegelijk. Een sessie begint altijd op het afgesproken tijdstip.

Wat voor kleding moet ik aan?

Mensen die komen voor hun luchtwegen hoeven geen speciale kleding aan te trekken. Mensen die komen voor huidklachten vragen we altijd om een handdoek mee te nemen waar ze op kunnen zitten en de huid waar men last van heeft vrij te laten van kleding. Denk bijvoorbeeld aan een korte broek en shirtje.

Wat voor temperatuur is het binnen in de zoutkamer en in de magnesium inhalatie cabine?

Het is binnen tussen de 19 en de 21 graden. De inhalatiekamers moeten niet te warm zijn; dat is niet prettig voor de luchtwegen.

Daarnaast is de luchtvochtigheid ook belangrijk. De luchtvochtigheid in de kamer is altijd tussen de 40% en 50%.

Nieuws

Magnesium inhalatie bij astmatische kinderen

Tot 30% van de kinderen met acute astma zijn overgevoelig voor de therapie die kinderartsen gebruiken tegen astma. 84% van deze kinderen is wel eens opgenomen geweest in het ziekenhuis.

Lees verder >

Klanten aan het woord

“Ik ga nu al een klein jaartje naar de zoutkamer en in de magnesium cabine... en echt het werkt. Voor mijn droge huid in de zoutkamer en voor mijn diabetes in de magnesium cabine. Het is echt verslavend je krijgt er gewoon weer energie van; Heerlijk. Groetjes Wil ”

Wil Boots

“Was vanaf eind september steeds erg benauwd. De zouttherapie heeft mij heel goed gedaan. Mocht het nodig zijn dan kom ik zeker terug. Was voor mij een hele goede ervaring.”

Margriet

“Net als vele andere mensen had ik terugkerend in de herfst en in de winter last van langdurige verkoudheid, verstopte holtes en vastzittend slijm. Aangezien ik een bewust voedingspatroon hanteer en daarnaast ook minimaal 4 duursportmomenten heb in de week ging ik op zoek naar een verlichting voor eerst genoemde kwalen. Op goed advies van de eigenaresse Kim heb ik genoten van een onbeperkt maandabonnement bij Halomedics. Dank je wel Kim, ik geniet dubbel van mijn sportmomenten, slaap sindsdien dieper en heb sindsdien geen ontsteking meer gehad. Je ziet mij dus zeker weer terug.”

Ceciel

“Een zeer goede ervaring had last van langdurig hoesten wat maar niet over ging. Na de eerste behandeling kon ik eindelijk weer een hele nacht doorslapen. Daarna nog 2 keer geweest en het hoesten is over. De volgende keer weet ik waar ik terrecht kan en wacht ik niet meer zo lang maar maak ik direct een afspraak.”

Tony

“Recently I was with my family in Holland for a visit. Dutch Friends have told me about this saltroom and the benefits they gained. We where keen to give it a go. My husband and daughter but suffering from asthma went for two visits. My daughter told me After the first session, she could breathe better. Also my husband Felt relief after the first visit. After the second visit they both felt improvement again. Now back home , looking for nearest saltroom.”

Sandy Barker

“Absoluut een aanrader! Al jarenlang klachten met mijn luchtwegen, hoesten en benauwdheid. Na meerdere sessies in de zoutkamer in Limmen heb ik veel meer lucht en is het hoesten sterk verminderd. Heel blij mee!”

Eric

“Na goede verhalen hierover te hebben gehoord ben ik zelf ook gaan kijken of het wat is voor o.a. hooikoorts. Direct na de eerste keer merkte ik al verschil, m'n neus die al tijden vol zit was ineens open. Na 10 sessies is het nog meer verbeterd, met sporten merk je verschil dat je geen adem meer tekort komt. Voor het eerst sinds jaren kon ik met warm weer op de fiets m'n mond dichthouden en kreeg ik genoeg zuurstof binnen via mijn neus. In totaal 20 keer geweest, zodra ik merk dat ik weer snotterig word ga ik weer heen. Echt een aanrader! Naast de verbetering van de luchtwegen is het ook een uur lekker ontspannen.”

Michelle

“Ik ben nu 10 keer bij Zuiver Zout geweest en bemerk zeker een vooruitgang in mijn astma - klachten. Enkele weken geleden zelfs mijn inhaleermedicatie kunnen halveren. Voor mij een reden om door te gaan met deze behandeling.”

Marianne

“Wat een goede ervaring! Geprobeerd vanwege psoriasis, met als resultaat: minder jeuk en zachtere huid. Mooie ruimte, nog een uurtje ontspanning voor mezelf ook. Gelukkig zijn mijn plekjes weg, maar als het terugkomt kom ik zeker weer voor een kuurtje.”

Lida van de Berg

“Ik heb astma/COPD en na een kuur van 10 keer was mijn longinhoud met 7 % verbeterd! Ik voel me ook veel beter, heb veel meer energie. Wat een openbaring! Ook heerlijke omgeving, lekker relaxen. Ik ga er nog even mee door!”

Dolly

Schrijf jouw ervaring